'

Mrt 24
DRENTHE - Op 27 maart 2023 organiseert de gebiedscommissie wolf in samenwerking met de provincie Drenthe een webinar over subsidie voor wolfwerende rasters voor de paardenhouderij. Het webinar is gratis te bekijken via het provincie-kanaal op YouTube.


Ga door met lezen van "Webinar subsidie wolfwerende rasters voor paardenhouderij Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
DRENTHE - Kunst, theater en muziek maken, rondleidingen volgen en voorstellingen bezoeken. In april organiseren culturele instellingen en kunstenaars in heel Drenthe allerlei activiteiten voor senioren tijdens de actiemaand Gekleurd Grijs. Het programma in De Wolden en de overige gemeenten in Drenthe staat op www.gekleurdgrijs.nl.

Ga door met lezen van "Culturele actiemaand Gekleurd Grijs voor senioren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
RUINEN - Op vrijdagavond 24 maart organiseert de Bijenhouders vereniging Ruinen en Omstreken weer haar jaarlijkse traditionele Boelavond in Zaal Kuik aan de Brink in Ruinen.
Ga door met lezen van "Landelijke bijenboelavond in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
RUINERWOLD - Vrijdagavond 24 maart is er een optreden van Ken Besuijen. Al op 16-jarige leeftijd speelde Ken (Meppel 1994) in deze omgeving zijn eerste voorstellingen met het repertoire van Wim Sonneveld.

Ga door met lezen van "Ken Besuijen bij museumboerderij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
RUINEN - Het was woensdag feest aan de Gierenplas in Ruinen. Waar Harm Tissingh (81) en Jantien Tissingh-Klomp (80) het Diamanten huwelijk vierden met kinderen en kleinkinderen. Ook burgemeester Inge Nieuwenhuizen kwam gezellig even een gebaksvorkje mee prikken.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Echtpaar Tissingh-Klomp 60 jaar getrouwd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 23
DE WIJK - Wie maakt de beste gehaktbal, en mag zich een jaar lang de ‘beste ballenbakker’ van De Wijk noemen? Op zaterdag 8 april zal dat duidelijk worden tijdens de gehaktballenwedstrijd in Dorpshuis De Wijk. Elke Wieker mag dan zijn ‘culinaire kwaliteiten’ vertonen. En strijden om de ‘gouden braadpan’.

Gerard Inberg was vorig jaar de winnaar. Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Wie maakt de beste gehaktbal van De Wijk?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 23
RUINERWOLD - Dertien dames van Vrouwen van Nu Ruinerwold bezochten onlangs Amoureus/Sjocolade.nl in Meppel. Daar werden ze hartelijk verwelkomd door Mieke, met een kopje koffie of thee en een heerlijk gebakje met een romantisch thema.

Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu op bezoek bij Amoureus/Sjocolade.nl"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 23
DE WOLDEN - Het nieuwe preventiemenu basisonderwijs De Wolden is weer klaar! De komende weken ontvangen de basisscholen een map met het nieuwe preventiemenu.

Ga door met lezen van "Het preventiemenu basisonderwijs De Wolden schooljaar 2023-2024"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 23
ZUIDWOLDE - Gemeente De Wolden is van maart 2023 tot zomer 2024 culturele gemeente van Drenthe. Om inhoud te geven aan deze eervolle rol, wordt het project Wiede Wold – de toekomst van ons platteland uitgevoerd. Woensdag vond de feestelijke Kick Off plaats in Museum de Wemme in Zuidwolde. Burgemeester Nieuwenhuizen en wethouder Albert Haar waren aanwezig om de opening te verrichten, en het logo van Wiede Wold werd onthuld.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Feestelijke Kick Off cultuurproject Wiede Wold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22
In terrein Het Drentse Landschap

DRENTHE - In de zomer van 2020 is in een terrein van Het Drentse Landschap een prachtig versierde middeleeuwse gouden ring gevonden die is ingelegd met een edelsteen.

Ga door met lezen van "Unieke vondst middeleeuwse gouden ring "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22
Na vier jaar eindelijk weer een muziekfeest aan de Bloemberg

VEENINGEN - De bands die op zaterdag 25 maart optreden in Veeningen, tijdens de ‘Tribute to the Monsters of Rock’ zijn Pearl Jam (Last Exit) U2 (U2tribute) en CCR (Travelin Band). Dit is het programma wat in 2020 gepland stond, maar wat toen niet door ging. Tickets zijn dit keer uitsluitend online te koop via www.oldtimerock.nl

Ga door met lezen van "Monsters of Rock Veeningen dit weekend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22

Wanneer je een ondernemer bent of je bent zzp’er in De Wolden, dan wil je graag dat mensen je zien staan. Je wilt dat mensen je producten of diensten gaan kopen zodat je werk hebt. Daarom is een logo heel belangrijk. Wanneer je een passend logo hebt dan is het tijd om je te laten zien in De Wolden. Hieronder lees je hoeveel impact je logo heeft als mensen het eenmaal kennen.Ga door met lezen van "Hoe kan een herkenbaar logo de betrokkenheid versterken in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22
ECHTEN - Op 29 maart 2023 om 14:00 uur zullen de bingo balletjes gaan rollen voor mooie prijzen. Dit keer voor de kinderen van de lagere school. Als je kind onder de 6 jaar is, vinden we het fijn als er begeleiding meekomt. Wij zorgen voor drinken en wat lekkers en natuurlijk de mooie prijzen. Je kunt je opgeven voor 22 maart. Kosten €5,- per persoon. Voor opgave of vragen kan gemaild worden naar acoldekarke@gmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22
DE WIJK - Zwembad de Slenken in De Wijk heeft groot nieuws voor alle zwemliefhebbers! Op 29 april om 13.00 uur gaan wij open met een spiksplinternieuwe vaste familieglijbaan.Ga door met lezen van "De Slenken krijgt spiksplinternieuwe vaste familieglijbaan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22
IJHORST - De IJhorstermarkt geniet grote bekendheid in de wijde omgeving. De markt is een perfecte mix van antiek, brocante, vlo, braderie en warenmarkt. Dit jaar bestaat de markt alweer drieënvijftig jaar. Van de 1e zaterdag in april tot de 1e zaterdag van oktober van 08.00 tot 13.00 uur treft men vele kooplieden en particulieren die hun goederen en waren aan de man proberen te brengen.

Ga door met lezen van "IJhorstermarkt op zaterdag 1 april"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 21
REGIO - Van 16 tot 31 maart is in de bibliotheek de tentoonstelling ‘Op reis’ te zien, gemaakt door peuters en leerlingen van groep 1 t/m 3 van Kindcentrum Kornalijn uit Meppel.

Ga door met lezen van "Kunst & Poëzie tentoonstelling van leerlingen Kindcentrum Kornalijn "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 21
IJHORST/DE WIJK - Het kerkgebouw van de protestantse gemeente IJhorst – de Wijk bestaat tweehonderd jaar. Dat willen we graag vieren met zoveel mogelijk inwoners uit IJhorst en de Wijk.

Ga door met lezen van "Kerkgebouw bestaat tweehonderd jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 21
VEENINGEN - In opdracht van het college van burgemeester en wethouders wordt in de periode van 20 tot en met 31 maart onderhoud uitgevoerd aan de Markeweg in Veeningen door de firma NTP Infra uit Hattem.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Asfalteringswerkzaamheden Markeweg in Veeningen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 21
BERGHUIZEN - Op zaterdag 25 maart van 16:00- 19:00 uur organiseert de Geref. Kerk Vrijgemaakt en Geref. Kerk Berghuizen een paasmarkt! De locatie is bij de kerk van Berghuizen.

Ga door met lezen van "Paasmarkt Berghuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 21
MEPPEL - Vrijdag 31 maart 20:00 uur organiseert Astrid Palthe - Autisme en Stress & Burn-out Coach – een gratis informatieavond voor partners van personen met de diagnose Autisme. Ben je niet per se een partner van, maar bijvoorbeeld een ouder, familielid, vriend(in), collega, mantelzorger of werkgever van iemand met autisme dan kan de bijeenkomst zeker ook interessant zijn.

Ga door met lezen van "Kennisavond ‘Omgaan met Autisme’ bij bibliotheek Meppel "

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 1427, totaal 28533 artikelen)