'

Jan 26
RUINEN - Hou je van soep, gezelschap en leuk gesprek? Vanaf maandag 27 januari kun je elke laatste maandag van de maand tussen 12.30-13.30 uur gezellig komen genieten van een heerlijke kop soep met stokbrood bij Dorpshuis ’t Neie Punt in Ruinen. De kosten hiervoor bedragen slechts €3,-. Aanmelden is niet nodig en iedereen is van harte welkom!

Ga door met lezen van "Aanschuiven bij de Soep in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 26
REGIO - Zaterdag 25 januari 2020 vond de eerste SERC wedstrijd van 2020 plaats, de Internationale Ontmoeting in Eindhoven. Reddingsbrigade Staphorst deed met drie seniorenteams en één juniorenteam mee aan deze wedstrijd.

Ga door met lezen van "Eerste plaats junioren Reddingsbrigade Staphorst "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 26
RUINERWOLD - Op donderdag 6 februari 2020 start de verkoop van het nieuwbouwplan De Dissel vanaf 19.00 uur in het Dorpshuis Buddingehof in Ruinerwold. Op de locatie van de voormalige school "De Dissel' worden rijwoningen en 2-onder-1-kapwoningen gebouwd.

Ga door met lezen van "Start verkoop van nieuwbouwplan De Dissel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 26
ZUIDWOLDE - Op dinsdagavond 4 februari organiseert ViP De Wolden een bijeenkomst speciaal voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties over ‘Omgaan met zorgsignalen binnen het vrijwilligerswerk’ in Ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde.

Ga door met lezen van "Bijeenkomst: Omgaan met zorgsignalen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 26
RUINEN - De natuur in en gelukkiger leren leven, Gina van den Berg en Annemiek Echten van Welzijn De Wolden zijn ervan overtuigd dat deze combinatie veel mensen op weg kan helpen. Ze organiseren daarom ‘Vitamine Groen, gewoon doen’. Deze cursus voor meer geluk, positieve energie en innerlijke rust start vanaf eind februari in De Wolden.

foto: Berber Jansen

Ga door met lezen van "Welzijn De Wolden start cursus voor meer geluk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 25
ZUIDWOLDE - Op de Hoogeveenseweg in Zuidwolde is een fietsster gewond geraakt nadat ze in botsing kwam met een automobilist zaterdagochtend. Over de oorzaak buigt de politie zich. het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 25
ECHTEN - Wie doet er mee met deze gezellige pub quiz? Na het succes van de vorige editie staat de pubquiz op veler verzoek weer op de kalender. Een leuke, gezellige én leerzame avond. Je mag alleen mee doen of met een team (max 4 pers) Opgave is noodzakelijk! Uiterlijk voor 27 januari, kosten voor deze avond zijn € 5,- incl. koffie en thee. Opgeven via acoldekarke@keivaneendorp.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 25
RUINERWOLD - Afgelopen dinsdag heeft Tiffany Bennink 100 kilometer geschaatst op de Weissensee voor Kika. Bij deze wil ze alle sponsoren bedanken, mede dankzij hen hebben wij met ons team ruim €50.000 opgehaald! Mochten er mensen interesse hebben om volgend jaar ook mee te schaatsen, dan kunnen zij zich inschrijven via www.schaatsvoorkika.nl.Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 25
RUINERWOLD - Jantinus de Vries uit Ruinen zal het lopende seizoen als interim-trainer fungeren bij vierdeklasser VV Ruinerwold en volgt daarmee de tussentijds, om privéredenen, gestopte Bennie Vissers op.

Ga door met lezen van "Jantinus de Vries interimtrainer VV Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 25
ZUIDWOLDE - Dinsdag 11 februari geeft Joop Verburg een presentatie met veel mooie beelden over insecten zoals vlinders, bijen, kevers en allerlei andere soorten insecten in hun natuurlijke Zuidwoldiger omgeving. Hoe leven ze? Hoe gaat de gedaanteverwisseling? Waar leven de voorstadia van? Zijn er veranderingen?

Ga door met lezen van "Het leven van Insecten in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24
DE WOLDEN - Sinds 1 januari is er iets veranderd in het aanvragen van kwijtschelding van de waterschapsbelasting. Voortaan moet u deze aanvraag indienen bij het Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus-Tricijn (GBLT).

Ga door met lezen van "Aanvraag kwijtschelding belasting waterschap bij andere instantie "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24
RUINERWOLD - Op 26 januari 2020 zal kamerkoor Hera in de Bartholomeus Kerk te Ruinerwold een concert geven. Onder leiding van Raghna Wissink zingen twaalf zangeressen een prachtig programma onder de titel ‘Fear Thou Not’. Het concert begint om 15.30 uur de toegang is € 10,00.

Ga door met lezen van "Concert ‘Fear Thou Not’ Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24
REGIO - Dorpshuis De Veldkei in Havelte is weer een ondernemer rijker. Wim van Braam, van Reparatiestudio Wim, heeft zijn intrek genomen in een gedeelte van het pand.

Ga door met lezen van "Reparatiestudio Wim is verhuisd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24
OOSTEINDE - Dinsdag 21 januari reden we om 17.00 uur richting Meppel. We gingen met zestien dames uit eten bij het sfeervol lesrestaurant DeliCious van het Drenthe College in Meppel. We werden hier om 17.30 verwacht. De tweedejaars studenten heetten ons welkom. Op het menu stond een vier gangen menu.


Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu Oosteinde eten bij Drenthe College"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24
DRENTHE - Business Voice Drenthe is het pitch evenement voor startende ondernemers die hun idee tot uitvoering willen brengen en een extra steuntje kunnen gebruiken.

Ga door met lezen van "Business Voice Drenthe 2019 "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24
DRENTHE - Op zondag 2 februari is Uko Vegter, hoofd sector Natuur en Landschap bij Het Drentse Landschap, om 14.00 uur te gast in het Drents Museum.

Ga door met lezen van "Natuurkenner Uko Vegter te gast in Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24
RUINERWOLD - Dankzij stemmen is De Drentse Koe door de ANWB verkozen tot leukste uitje van Drenthe! De eigenaars Erik en Lydia van der Linder zijn super blij mee. Daarom trakteren ze aankomend weekend alle gasten van de Speelboerderij op een overheerlijk Drents Koe-IJsje'.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 24
ALTEVEER – Op dinsdag 4 februari kan er vanaf 12.00 uur weer gezamenlijk soep gegeten worden in dorpshuis De Snikke in Fort en op 11 februari in dorpshuis De Alke in Alteveer. Men kan genieten van een heerlijke kop eigengemaakte soep met brood. De vrijwillige bijdrage in Fort is €3,- en Alteveer/Kerkenveld is €5,- (inclusief koffie/thee). Voor meer informatie over ‘Onder ons bij de soep’ kunt u contact opnemen met Welzijn De Wolden, tel. 0528 – 378686.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 23
VEENINGEN - De bands die op zaterdag 28 maart optreden in Veeningen, tijdens de ‘Tribute to the Monsters of Rock’ zijn Pearl Jam (Last Exit) U2 (U2tribute) en CCR (Travelin Band) De voorverkoop gaat per 1 februari van start op verschillende plaatsen van start.


Ga door met lezen van "Voorverkoop MOR Veeningen vanaf 1 februari van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 1245, totaal 24889 artikelen)