'

Jul 3
RUINEN - Vacature: VV Ruinen zoekt trainer voor seizoen 2020-2021, een enthousiaste trainer voor JO17-1. Wat verwachten wij van jou:

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "VV Ruinen zoekt trainer voor JO17-1"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 3
ZUIDWOLDE - Een automobilist is vrijdagochtend tegen de vangrail tot stilstand gekomen op de N48 bij de afslag Zuidwolde.

Video: Klaas Lunshof Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Ongeval N48 Zuidwolde door keren op de weg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 3
DE WOLDEN - De alternatieve uitreiking van de Koninklijke onderscheidingen ter gelegenheid van de Lintjesregen 2020 heeft vandaag plaats gevonden.

Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Uitreiking Koninklijke onderscheidingen kan alsnog plaats vinden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 3
STAPHORST - Vanaf 1 juli is de fietsclub van SWS ook weer van start gegaan. De regels zijn wel iets aangepast. Een groep bestaat uit maximaal 10 personen die met tussenpauzes vertrekken.

Ga door met lezen van "Fietsen begint weer bij SWS "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 3
RUINERWOLD - Afgelopen week heeft de politie vier verdachten aangehouden. Dit in verband met een eerder onderzoek waarbij we een grote hennepkwekerij hebben opgerold op een bedrijventerrein in Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Hennepkwekerij in Ruinerwold opgerold na anonieme tip"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 3
RUINERWOLD - Het eerste kwartaal van 2020 was Speeltuinvereniging De Woldklimmers het goede doel van de statiegeldactie bij Coop Koetsier. De supermarkt heeft de opbrengst verdubbelt. Dit heeft een mooi bedrag opgeleverd van € 558,30.

Ga door met lezen van "Coop statiegeldactie een groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 3
ZUIDWOLDE - Van 16 t/m 21 november 2020 vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. We zijn hard op zoek naar collectanten in de gemeente Zuidwolde. Help jij ons in de strijd tegen multiple sclerose (MS)

Ga door met lezen van "collectanten voor MS gezocht in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 2
DE WIJK - Het schoolplein van IKC De Horst ondergaat een heuse metamorfose. Samen met de leerlingenraad is de werkgroep een tijd geleden van start gegaan met plannen maken en geld inzamelen. In maart is de eerste concrete stap gezet door (onder andere) de Vijfzwaai-schommel te plaatsen.
Ga door met lezen van "Schoolplein wordt Buurtplein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 2
DE WOLDEN – Mantelzorg is langdurig en intensief hulp bieden, meestal aan een partner, ouder, andere familieleden, buren of kennissen. Welzijn De Wolden geeft mantelzorgers informatie, advies en begeleiding. Een steun in de rug die mantelzorgers helpt om de zorg vol te houden.


Archief BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Mantelzorgcompliment voor mantelzorgers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 2
RUINEN - Ruinen weer op de kaart met een bruisend en vitaal centrum! Met deze doelstelling is gemeente De Wolden, mede op verzoek van de inwoners van Ruinen, in 2010 met het project Centrumplan Ruinen gestart. Met het centrumplan is tegemoet gekomen aan de wensen en behoeftes van ondernemers, dorpsbewoners en bezoekers/toeristen.


Ga door met lezen van "Project Centrumplan Ruinen afgerond"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 2
DE WOLDEN - Deze zomer gaan we helemaal los! Hoe lijkt het je om samen met je vrienden allerlei leuke activiteiten te organiseren in je dorp? Wat dacht je van een beautyactiviteit, voetballen (online en offline), schilderen, dansen, je kan het zo gek niet bedenken, of toch wel.

Ga door met lezen van "Summer Madness"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
DE WIJK - Horecazaak D'Olde Baank in De Wijk is dinsdagavond feestelijk geopend.'Overdag was iedereen nog druk om de laatste puntjes op de bekende i te zetten. Maar het is gelukt' vertelt eigenaar Popko Schuitema.Tot grote opluchting van zijn partner Hennie Reurink.


Popko en Hennie samen met de kleinzoons Kayden en Milas. Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Nieuwe horecazaak D'Olde Baank feestelijk geopend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
DE WOLDEN - De bibliotheken in De Wijk en Ruinen breiden de openingstijden uit. Beide bibliotheken zijn gevestigd in een Kindcentrum. Door het versoepelen van de corona maatregelen kunnen de bibliotheken weer ruimer open.Ga door met lezen van "Bibliotheken De Wijk en Ruinen verruimen openingstijden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
REGIO - Circus okidoki sluit het seizoen af met twee circuskampen. Van woensdag 15 juli tot vrijdag 17 juli zal er een kamp voor basisschool kinderen zijn.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Circus okidoki sluit het seizoen af met twee circuskampen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
DRENTHE - Op vrijdagmiddag 3 juli om 14.30 uur zal het vernieuwde fietsknooppuntennetwerk officieel geopend worden in Exloo. Gedeputeerde Henk Brink, wethouder Nynke Houwing van gemeente Borger-Odoorn en Robert Kleine, wethouder gemeente Emmen en voorzitter Recreatieschap Drenthe fietsen in Exloo van knooppunt naar knooppunt en onthullen hier een knooppunt informatiepaneel.

Ga door met lezen van "Opening vernieuwd fietsknooppuntennetwerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
Duurzame energie voor iedereen

DE WOLDEN - De gemeente De Wolden wil graag aansluiten bij initiatieven uit de samenleving die inzetten op het gebruik van duurzame energiebronnen. Daar is groen gas er één van. Het gemeentebestuur stelt: “Wij willen dat alle woningen in De Wolden met duurzame energie verwarmd kunnen worden”, met behoud van de keuzevrijheid van particulieren voor (groen) gas of gasloosbouwen”.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Wolden blijft zich inzetten voor gasaansluitingen alle inwoners"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 30
LINDE - De verkeersveilige fietsverbinding over de N48 tussen de Ommerweg en Linderweg is het laatste gedeelte van het project fietspad Zuidwolde – Linde –Dedemsvaart. De Linderweg tussen Linde en Dedemsvaart werd in 2015 door het Dagblad van het Noorden uitgeroepen tot de gevaarlijkste fietsverbinding van Drenthe.

In Ruinerwold werd onlangs eveneens een verkeersveilige fietsverbinding aangelegd. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Verkeersveilige fietsverbinding Linderweg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 30
REGIO - Zondagmiddag 12 juli komt het duo Two Kings (www.two-kings.eu) met mooie akoestische luisterliedjes vanuit de kop van Noord-Holland naar Balkbrug om een concert te geven waaraan ook Roelof Overweg uit Lutten een muzikale bijdrage zal leveren.

Ga door met lezen van "Tuinconcert Kruidenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 30
DE WIJK - Directeur- bestuurder van Stichting Wolderwijs Martijn Mulder (66) gaat met pensioen. 'Mister Wolderwijs' heeft afgelopen maand persoonlijk alle locaties bezocht om afscheid te nemen. Op IKC De Horst deden ze dat dinsdag 30 juni op een hele speciale en muzikale manier. Ze gaven de directeur bestuurder een muzikale aubade op het plein!Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Martijn 'Mister Wolderwijs' Mulder met pensioen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 30
RUINERWOLD - De kringloopwinkel heeft afgelopen tijd een proef gedaan om de inbreng van goederen alleen op maandag en donderdag en zaterdagmorgen te doen. 'We zijn daar heel tevreden over. De kringloop heeft besloten om in het vervolg dit beleid te handhaven'. Aldus de vrijwilligers van de kringloop.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kringloop proef met inbrengen pakt goed uit"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 2 van 1280, totaal 25584 artikelen)