'

Sep 18
OOSTEINDE - Burgemeester Inge Nieuwenhuizen wandelt maandelijks op vrijdagmiddag in een ander dorp ongeveer 5 km. De eerstvolgende wandeling is aankomende vrijdagmiddag 22 september vanaf 14.30 uur in Oosteinde.

Ga door met lezen van "Wandel mee met burgemeester Inge Nieuwenhuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
DE WIJK - Het Smaakmakers Festival in De Wijk bleek op de nieuwe locatie opnieuw een groot succes. In voorgaande jaren vond het festival plaats nabij de Reest, op de grens van Drenthe en Overijssel. Dit jaar was deze prachtige locatie niet beschikbaar, dus moest er worden uitgeweken naar een andere plek.

Ga door met lezen van "Smaakmakers Festival op nieuwe locatie ook succesvol"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
KOEKANGE - Op 19 september organiseert VNN een startbijeenkomst om te stoppen met roken. Daarna volgt een serie bijeenkomsten waarin rokers in een kleine groep onder deskundige begeleiding de uitdaging aangaan. Opgeven kan via pop-uppoli@vnn.nl. Lees meer in het bericht hieronder.

Foto: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Pop-up poli in Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
RUINERWOLD - De eerste thuis wedstrijd voor KIOS tegen Juventa uit Hardenberg. Wederom warme omstandigheden maar dit keer werd de drinkpauze na 15 minuten overgeslagen. Het kwartje viel vorige week voor KIOS de goede kant op en voor Juventa de verkeerde. Dit keer wilde KIOS het niet zover laten komen.

Ga door met lezen van "Verdiende overwinning voor KIOS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
KOEKANGE - Op 22 september vindt het Prewest Walking Football toernooi plaats bij Vitesse’63 in Koekange, en het belooft een buitengewone dag te worden! Maar liefst 16 teams zullen deelnemen, waaronder een internationale mix van 6 scheidsrechters. Een Duits team zal ook meespelen, wat zorgt voor extra spanning en plezier.

Ga door met lezen van "Prewest Walking Football toernooi"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
DE WIJK - De klaverjas kaarten liggen weer klaar om geschud te worden! Na een lange zomer/herfst vakantie staat de Klaverjascompetitie van de Supporters Vereniging Wacker weer voor de deur.

Er zijn weer mooie vleesprijzen te winnen.

Ga door met lezen van "Klaverjassen begint weer bij v.v. Wacker"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
ZUIDWOLDE - Na het succes van de eerste editie vorig jaar organiseert Muziekvereniging Woudklank op 24 september opnieuw een Muzikaal Ommetje. Een activiteit die bestaat uit een wandeling met op de route optredens van diverse muziekensembles.Ga door met lezen van "Woudklank organiseert muzikale wandeling door Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
IJHORST- Dat er vissen en soms ook kikkers en padden in het water leven, dat weten de meesten wel. Maar wist je ook dat het onder water krioelt van de kleine waterbeestjes?Ga door met lezen van " Wat krioelt er in het water bij Zwartewaterklooster ?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
REGIO - Hebt u het nog niet gezien? Kom dan zaterdag 16 of zondag 17 september van 13.00 – 17.00 uur nog de expositie van de kunstenaars van Dwingeloo bekijken in de Nicolaaskerk in Dwingeloo.

Ga door met lezen van "Het laatste 'Open Ateliers Dwingeloo' weekend "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
DE WIJK - Smaakmakers Festival in De Wijk is dé afsluiter van jouw perfecte zomer. Dit jaar gaan wij dat beleven op 16 en 17 september 2023. Dit jaar voor de zevende keer. En op een andere locatie dan voorheen.

welkomstbord-festival1

Ga door met lezen van "Smaakmakers Festival op nieuwe locatie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
VEENINGEN - Op zaterdag 16 september is er weer een verkoopdag van biologisch rundvlees en varkensvlees op biologische boerderij De Pieperij. Want als je vlees wilt eten, kun je beter goede kwaliteit nemen. Van dieren die hebben kunnen grazen in de natuurgebieden van het Reestdal in Drenthe. Het ras Limousin staat bekend om haar fijn vezelige vleesstructuur en goede smaak.

Ga door met lezen van "Verkoopdag van biologisch rundvlees en varkensvlees"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
DE WOLDEN - In aanloop naar het vaststellen van de jaarrekening 2023 door de gemeenteraad, heeft het college van De Wolden besloten om het overschot van het geld dat de gemeente van de Rijksoverheid ontvangt voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen wederom vast te zetten voor de huisvesting van vluchtelingen.

Ga door met lezen van "De Wolden bestemt positief saldo voor opvang vluchtelingen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
FORT/ALTEVEER – De vrijwilligers van Fort en Alteveer starten in het nieuwe seizoen ook weer met ‘Onder ons bij de soep’. In Fort is de 1e gepland op donderdag 28 september.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Samen soep eten in Fort en Alteveer!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
ZUIDWOLDE - Voor uitbreiding van het huidige team Vrijwillige Thuisondersteuning (VTO) zoeken wij vanuit Welzijn de Wolden in samenwerking met ViP De Wolden, nieuwe vrijwilligers.

wijkverpleging_icare1

Ga door met lezen van "Vrijwillige Thuisondersteuning zoekt vrijwilligers! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
RUINERWOLD - Zaterdag 30 september is er een streektaalavond in De Karstenhoeve, in samenwerking met het Huus van de Taol. Er zijn optredens van een verhalenverteller, twee muzikanten en een dichter. Verhalen zijn er van Anne Doornbos.Ga door met lezen van "Streektaalavond in De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
DE WIJK - Na 32 jaar vol passie en toewijding kondigt Arina Holterman, eigenaresse van Bloemenboetiek Jarina, aan dat het tijd is voor een nieuwe fase in haar leven. De aankondiging werd gedeeld op het Facebook-account van de bloemenwinkel.

Ga door met lezen van "Bloemenboetiek Jarina krijgt nieuwe eigenaren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13
ZUIDWOLDE - De Dag van de Boerin wordt in een agrarische gemeente als De Wolden natuurlijk passend gevierd: met een Boerinnenborrel! Wethouder Gerrie Hempen nodigde, samen met Contactpersoon Landbouw Wilma Manenschijn (zelf ook boerin), de boerinnen van De Wolden uit om elkaar onder het genot van een hapje en een drankje te ontmoeten op Boerderij Straathof.

Ga door met lezen van "Boerinnenborrel krijgt vervolg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13
REGIO - Circusdans biedt een unieke combinatie van dansstijlen waaronder streetdance, modern, hiphop en zelfs een vleugje Zumba. Het is voor iedereen, ongeacht je danservaring, een toegankelijke en verrijkende les.

Ga door met lezen van "Circus Okidoki introduceert circusdans"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13
DE WIJK - Apollo de Wijk bestaat in 2023 125 jaar en dat willen we groots vieren. Niet alleen met de huidige leden, maar met alle leden die deze 125 jaar tot een succes hebben gemaakt.

Fotocredits: Stefan Bork

Ga door met lezen van "Reünie Koninklijke muziekvereniging Apollo de Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 2 van 1453, totaal 29045 artikelen)