'

Dec 8
KOEKANGE - Veel mensen lopen hard of zijn van plan te gaan hardlopen. Er zijn plannen om in Koekange een echte hardloopwedstrijd te organiseren is dat een prachtige reden om te gaan trainen voor dit evenement en voor je thuispubliek!

Dickninger Crossloop 2015 (5)A
foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Waarom lopen met de Loopgroep Koekange?
Ik kan toch gewoon gaan lopen, ene voet voor de andere en gaan. Klopt, maar samen lopen is nog leuker en je hebt ‘stok achter de deur’, we trainen elke week. Lopen met de loopgroep is niet alleen maar gewoon hardlopen. Onder begeleiding van twee deskundige en ervaren trainers (om de week een ander) maak je gevarieerde trainingen mee, conditie, techniek, kracht, controle over je grenzen enz. het komt allemaal aan bod. En uiteraard een warming-up en cooling-down.

Bij de Loopgroep Koekange loopt iedereen voor zichzelf maar wel samen, het is voor iedereen, alle niveaus, vrouw, man, leeftijd, doelstelling of geen doelstelling maakt allemaal niet uit. Er zijn leden die meedoen aan wedstrijdjes en buiten de training ook zelf hardlopen, maar ook die het alleen bij de loopgroeptraining houden.
Nog een reden om mee te doen: het is lekker dichtbij huis, we starten midden in het dorp namelijk vanaf de parkeerplaats van KIA Sportlaan 41, elke dinsdag van 19:30 tot 20:30 uur. Kom gewoon een keer proberen! Wil je nog even rustig aan doen? Vanaf dit voorjaar gaan we proberen voor beginners met speciale clinics toe te werken naar Loop Rondje Koekange.
En niet te vergeten, lopen is gezond.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld kosten stuur ons een e-mail loopgroepkoekange@gmail.com of bezoek ons op facebook.com/LoopgroepKoekange

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als (Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA