Feb
9
DRENTHE - Graag nodigen wij u uit voor de presentatie van “De Geur en Smaak van Drenthe”, een jenever die geur- en smaakkunstenaar Philipp Kolmann voor Stichting Kunst & Cultuur heeft ontwikkeld in het kader van het 25-jarig bestaan van de Stichting.
Zowel Philipp Kolmann als Zarko Nesic van Alambik Destilleerderij in Midwolda zijn bij de presentatie aanwezig om een toelichting te geven op deze unieke jenever die uit boekweit en aardappelen en een aantal typische Drentse kruiden is samengesteld. Iets wat volgens collega’s distilleerders helemaal niet kon.
Datum: donderdag 14 februari 2019
Tijd: 15.30 uur
Locatie: K&C, Dr. Nassaulaan 5, Assen
In 2018 vroeg K&C ontwerpers om De Geur en Smaak van Drenthe voor haar te vangen. De uitkomst mocht een parfum zijn, maar ook een bonbon. Philipp (1989) wilde een jenever maken waarin hij de historie van Drenthe een rol gaf. Hij kreeg vrij spel om dit uit te werken.
Programma (in het Engels en Nederlands)
15.30 uur Ontvangst door directeur Marieke Vegt
15.35 uur - Toelichting door Philipp Kolmann en Zarko Nesic
- Overhandiging van het eerste flesje aan Astrid Crum, directeur van
Marketing Drenthe in het kader van het Oer-jaar 2019
- Proeven en ruiken van de verschillende afzonderlijke ingrediënten
We horen graag als u aanwezig bent!
Datum: donderdag 14 februari 2019
Tijd: 15.30 uur
Locatie: K&C, Dr. Nassaulaan 5, Assen
In 2018 vroeg K&C ontwerpers om De Geur en Smaak van Drenthe voor haar te vangen. De uitkomst mocht een parfum zijn, maar ook een bonbon. Philipp (1989) wilde een jenever maken waarin hij de historie van Drenthe een rol gaf. Hij kreeg vrij spel om dit uit te werken.
Programma (in het Engels en Nederlands)
15.30 uur Ontvangst door directeur Marieke Vegt
15.35 uur - Toelichting door Philipp Kolmann en Zarko Nesic
- Overhandiging van het eerste flesje aan Astrid Crum, directeur van
Marketing Drenthe in het kader van het Oer-jaar 2019
- Proeven en ruiken van de verschillende afzonderlijke ingrediënten
We horen graag als u aanwezig bent!
0 Trackbacks