'

Feb 9
DRENTHE - Graag nodigen wij u uit voor de presentatie van “De Geur en Smaak van Drenthe”, een jenever die geur- en smaakkunstenaar Philipp Kolmann voor Stichting Kunst & Cultuur heeft ontwikkeld in het kader van het 25-jarig bestaan van de Stichting.
Zowel Philipp Kolmann als Zarko Nesic van Alambik Destilleerderij in Midwolda zijn bij de presentatie aanwezig om een toelichting te geven op deze unieke jenever die uit boekweit en aardappelen en een aantal typische Drentse kruiden is samengesteld. Iets wat volgens collega’s distilleerders helemaal niet kon.

Datum: donderdag 14 februari 2019
Tijd: 15.30 uur
Locatie: K&C, Dr. Nassaulaan 5, Assen

In 2018 vroeg K&C ontwerpers om De Geur en Smaak van Drenthe voor haar te vangen. De uitkomst mocht een parfum zijn, maar ook een bonbon. Philipp (1989) wilde een jenever maken waarin hij de historie van Drenthe een rol gaf. Hij kreeg vrij spel om dit uit te werken.

Programma (in het Engels en Nederlands)
15.30 uur Ontvangst door directeur Marieke Vegt

15.35 uur - Toelichting door Philipp Kolmann en Zarko Nesic

- Overhandiging van het eerste flesje aan Astrid Crum, directeur van
Marketing Drenthe in het kader van het Oer-jaar 2019

- Proeven en ruiken van de verschillende afzonderlijke ingrediënten

We horen graag als u aanwezig bent!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als (Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA