'

Okt 7
RUINERWOLD - Na een uitgebreid digitaal onderzoek via de website na afloop van de 27e Oldtimerdag, waar met name bezoekers en deelnemers op reageerden, zijn nu de vrijwilligers op donderdag 10 oktober aan de beurt om samen met het bestuur stil te staan bij de huidige organisatie en beleving van de Oldtimerdag.

Het wordt een actieve avond waarbij aan de hand van stellingen aan verschillende tafels gediscussieerd kan worden over de beleving van het vrijwilliger zijn van de Oldtimerdag, maar ook wordt er nagedacht over de indeling van het huidige parcours, de toerroutes, het parkeren, enz. Speciaal zal aandacht besteed worden aan de vraag waar de Oldtimerdag over 10 jaar staat en hoe deze er mogelijk uit zou kunnen zien. Het bestuur hoopt met de inbreng een beeld te krijgen van de toekomst van de Oldtimerdag.

Nadrukkelijk vraagt het bestuur ook jonge en uiteraard oudere toekomstige vrijwilligers om mee te denken. De avond begint donderdag 10 oktober om 20.00 uur in dorpshuis Buddingehof. Aanmelding niet nodig.

Vragen?
Jan Allard Benak

Telefoon 06-51629674
Email jabnak@hotmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als (Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA