'

Jan 20
REGIO - Kom gezellig buurten in Rouveen bij de Buurtstee en de Bieb tijdens het Open Huis op zaterdag 25 januari tussen 10:00 en 13:30 uur.
Onlangs is de bibliotheek in Rouveen gestart op de nieuwe locatie en wil graag laten zien wat ze bieden. Naast het lenen van boeken is er ook ruimte om een tijdschrift of boek te lezen of te studeren.
Kom de sfeer proeven en ontdekken dat Buurtstee en Bieb samen een centrale plaats van ontmoeting, de dorpskamer, het buurthuis van Rouveen willen zijn. De ruimte van de Buurtstee heeft een gezellige zithoek en een ruime koffietafel met comfortabele stoelen en een prachtige keuken. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen buurten en kennis te maken met de leuke mensen en activiteiten. Welkom op de Seringenhof 2 te Rouveen.
Meer info: www.sws-staphorst.nl of via telefoon: 0522 – 465143 en website bibliotheek www.bibliotheekstaphorst.nl of telefoon 0522 – 462044.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als (Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA