'

Nov 29
DE WOLDEN - In januari 2021 is het weer zover. Dan wordt bekend welk initiatief met de titel ‘Raspaard 2020’ naar huis gaat. Welk initiatief heeft een uitzonderlijke prestatie geleverd? Inwoners kunnen initiatieven uit onze gemeente benoemen en het college van burgemeester en wethouders haalt hieruit de winnaar.

RASPAARD DE WOLDEN VOOR GLASVEZEL DE WOLDENGlasvezel De Wolden won eerder als een het Raspaard. Archief: Persbureau Meter
Wie mag volgens u dit jaar benoemd worden tot Raspaard van De Wolden? Kent u een initiatief die in aanmerking komt voor deze titel, laat het ons dan weten! Ga naar het formulier op deze site.

Belang van participatie
Als gemeente kunnen we op verschillende manieren gebruik maken van de kennis en ervaring van inwoners en organisaties. In veel gevallen vergroot dit het begrip en betrokkenheid bij een plan of beleid. Het komt de kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid ten goede. Interactie en participatie tussen inwoners, maatschappelijke organisaties en gemeente, vormen daarvoor een belangrijke toegevoegde waarde.

De Woldense manier van samen
Wanneer mensen participeren in plannen van de gemeente, of de gemeente participeert in plannen van de inwoners, dan dragen we samen bij aan een samenleving waarin iedereen zich herkent. Inwoners en ondernemers, de instellingen en de gemeentelijke organisatie: samen werken we aan een mooi De Wolden. Dat is het uitgangspunt. En daar zijn we trots op. Door jaarlijks één van de vele initiatieven van onze inwoners uit te roepen tot Raspaard De Wolden, laten we zien dat we als gemeente trots zijn en respect hebben voor dat wat deze inwoners met hun initiatieven presteren.

Hoe kan een project worden genomineerd?
Om iemand/een project/gebeurtenis/activiteit te nomineren voor het raspaard 2020 moet het nominatieformulier worden ingevuld. Dat kan via het formulier op deze site. Een nominatie moet uiterlijk donderdag 27 november 2020 bij ons binnen zijn.

Criteria
Waar moet het initiatief aan voldoen om genomineerd te worden:
•Het moet gaan om een prestatie van één persoon of een groep personen.
•Deze persoon of groep moet uit de gemeente De Wolden komen met een initiatief in gemeente De Wolden.
•Het mag een initiatief op sportief, cultureel, maatschappelijk of ander terrein zijn.
•De prestatie moet een positieve invloed hebben gehad op de leefomgeving.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als (Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA