'

Nov 29
DE WIJK - Net als in andere plaatsen is er dit jaar geen groots onthaal voor Sinterklaas in De Wijk. De goedheiligman werkt dit jaar grotendeels vanuit huis.


Foto's BS/Weblog-dewolden.nl
Net als in andere plaatsen is er dit jaar geen groots onthaal voor Sinterklaas in De Wijk. De goedheiligman werkt dit keer grotendeels vanuit huis. Om de kinderen toch nog een leuke morgen te bezorgen werd er een online bingo georganiseerd. Waarbij leuke prijzen te winnen waren. Deze werden met de Sinterklaas Bingo Express thuis bezorgd. Ruim vijftig kinderen en hun ouders zaten achter hun scherm met spanning te wachten tot ze om 11.00 uur werden toegesproken. Stichting Sint in De Wijk verzorgde de online bingo vanuit dorpshuis De Havezate. De prijzen hiervoor zijn beschikbaar gesteld door ondernemers uit het dorp.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als (Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA