'

Okt 18
(verslag/ingezonden Roreko)
DE WIJK - Zaterdag 16 oktober zijn de E1 pupillen van Roreko kampioen geworden. Ze moesten deze dag uit spelen tegen Kios E1 uit Ruinerwold. Het zou een zeer spannende wedstrijd worden want als Kios zou winnen zouden zij gezamenlijk met ons kampioen zijn. Maar dat wilden wij natuurlijk niet. De wedstrijd begon en we kwamen voor rust met 2-0 achter te staan. In de pauze een peptalk van de coaches. Na rust kwamen we goed uit de startblokken want Marielle Bloemert scoorde 2-1. Maar kort daarna scoorde Kios weer 3-1. Dit lieten we niet zitten en Noah Bomert scoorde een mooi doelpunt onder de korf.
Met nog enkele minuten te spelen kreeg Mandey Huisjes een strafworp mee, die ze zelf nam en scoorde. Dit bleek genoeg voor het kampioenschap.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

1 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Truus Smeenk says:

    Deze laatste wedstrijd was echt heel spannend. Maar de E1 is terecht kampioen na alle voorgaande wedstrijden zonder tegendoelpunten te hebben gewonnen.
    E1 van harte gefeliciteerd en de coaches Alina en Simone en trainster Laura natuurlijk ook.
    Ik hoop dat ditmaal met de toetertocht alle claxons het hebben volgehouden.

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA