'

Jul 9
DE WIJK - Een bejaarde vrouw uit De Wijk werd vrijdagavond laat bij thuiskomst opgewacht door drie voor haar onbekende mannen. Ze werd vervolgens het slachtoffer van een woningoverval. Agenten deden onderzoek in en rondom de woning. Van de drie overvallers ontbreekt nog ieder spoor. De vrouw, die overigens niet gewond raakte, deed aangifte. Het is nog onduidelijk of er buit is gemaakt. Nader onderzoek zal dan ook volgen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 9
ZUIDWOLDE - Op zondag 10 juli vindt tussen Zuidwolde en Hoogeveen de Walk & Run for KiKa plaats. Je kunt wandelen en hardlopen. Het bijzondere aan dit evenement is dat je kunt starten in Zuidwolde en in Hoogeveen. Om 13:30 uur zullen de wethouders van sport van Zuidwolde en Hoogeveen het startschot lossen voor de hardlopers op de 2 mijl. Om 13:45 wordt het startschot gelost voor de hardlopers op de 4 mijl.

RunforKiKal-Dik&Jetty

Ga door met lezen van "Walk & Run for KiKa "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 9
sjaak festival1

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 9
RUINEN - Tijdens de jaarlijkse Nationale Rode Kruiscollecte hebben bijna honderd vrijwilligers €4.884,77 in de gemeente De Wolden opgehaald. Een mooi bedrag waar leuke activiteiten voor kunnen worden georganiseerd. Secretaris Jan Jansen uit Ruinen: ‘Met deze opbrengst laat De Wolden zien dat het werk van de vrijwilligers van het Rode Kruis gewaardeerd wordt. De vrijwilligers kunnen het komende jaar weer grote en kleine activiteiten organiseren voor de mensen die het echt nodig hebben.’

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 9
MEPPEL – Groenteman Ronald Westerbeek en bloemist Alex van Ulzen uit Meppel zitten vanaf dinsdag samen onder een dak. Tijdelijk wel te verstaan. Over vier maanden krijgen beide ondernemers hun eigen vaste pand op het Rembrandplein in winkelcentrum Koedijkslanden. Tot die tijd bestieren ze samen een ruimte van ruim driehonderd vierkante meter.

Ga door met lezen van "Groenteman en Bloemist samen tijdelijk onder een dak"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 9
RUINERWOLD - Koorschool Viva la Musica geeft zaterdag 9 juli van 16.00 tot 17.15 uur haar jaarlijkse zomerconcert in het kerkje van Blijdestein. Alle kinderen zingen mee in de verschillende koren, vaak ook solo. De jongste kinderen van het opleidingskoor laten de liedjes en spelletjes zien waarbij er wordt geroeid, Chinees gegeten, gedanst, geklapt, gestampt en er komen drie schuintamboers langs met trouwplannen. Het kinderkoor gaat de hele wereld over.

Ga door met lezen van "Viva la Musica geeft zomerconcert"

Geplaatst door B S

Tweet This!