'

Okt 2
ZUIDWOLDE - In het centrum van Zuidwolde wordt op 4 oktober wederom de Bikkelloop gehouden. Voor veel deelnemers kan deze wedstrijd mooi gelden als een laatste test voor de 4-mijl van Haren naar Groningen of één van de najaarsmarathons. Andere deelnemers zullen juist deze wedstrijd uitkiezen voor de gezelligheid of om een snelle tijd te lopen.Het parcours, waar jaarlijks veel persoonlijke records gelopen worden, is voor alle afstanden ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar en zal door het centrum van Zuidwolde gaan.

De Bikkelloop is tevens de laatste wedstrijd van loopcircuit De Wolden. Dit circuit gaat over een zevental wedstrijden in de gemeente De Wolden. De organisatie heeft in samenwerking met gemeente De Wolden op alle basisscholen clinics gegeven, dit om het bewegen onder jongeren te stimuleren. Alle afstanden zullen een uur eerder van start gaan dan voorgaande edities.
Voor het volledige programma, zie bikkelloop.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA