'

Jan 29
CD presentatie op zaterdag 6 februari

DE WIJK – De Wijker rockband Nyxx (spreek uit als ‘niks’) timmert nadrukkelijk aan de weg. Enkele weken geleden werd de eerst cd ‘Alles of Nyxx’ uitgebracht. Deze werd zeer positief ontvangen. Een echte presentatie is er nog niet geweest, maar dit gaat gebeuren aldus de bandleden. Op zaterdag 6 februari wordt de CD gepresenteerd in de sportkantine in De Wijk. Dit belooft een muzikaal spektakel te gaan worden, met diverse gasten en verrassingsoptredens.


NYXX in de oefenruimte. (foto: BS)


Ga door met lezen van "Wijker band Nyxx presenteert eerste cd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 29
RUINERWOLD - Zaterdag 6 februari zal er in de Buddingehof in Ruinerwold een feestelijke avond worden georganiseerd waar volop gedanst kan worden. De country line dansgroep Nameless die iedere donderdagavond repeteert in het dorpshuis wilde graag een demonstratie avond verzorgen waar meerdere line dansgroepen aan mee gaan doen. Om dat er in de Buddingehof vaak gevraagd wordt naar een ouderwetse gezellige stijldansavond legden Martha Prins, leidster van de linedance groep en Petra Kreulen, beheerder van het dorpshuis de plannen naast elkaar en ontstond het idee van een feestelijke open dansavond.



Ga door met lezen van "Dansavond Buddingehof"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 29
VEENINGEN - Het ministerie van buitenlandse zaken spant zich in om een nieuwe rechtszaak te bewerkstelligen voor Edward Kleine uit Veeningen die in Amerika in de cel zit. Er is inmiddels een een petitie aangeboden aan Mevrouw van Daalen secretaris generaal van Buitenlandse zaken. Deze petitie is een initatief geweest van Joke Vliegenthart een collega van Edward zijn moeder. Deze petitie is samen met 330 handtekeningen van collega's van Icare, Stork Fokker, Kinderdagverblijf Aska en vrienden en bekenden vandaag aangeboden op het Ministerie van Buitenlandse zaken in Den Haag.


Ga door met lezen van "Actie voor Drent in Amerikaanse gevangenis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 29
IJHORST - Op maandag 1 februari 2010 is de maandelijkse ledencontactvergadering van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” bij Kroko Multipunt, Heerenweg 42 te IJhorst. Aanvang van de vergadering is om 20.00 uur. Na de pauze komt weerman Arend Zanting van Meteo Havelte een lezing geven over alle aspecten van het weer. Zanting houdt regelmatig weerpraatjes voor lokale radiostations zoals Meppel, Steenwijk en Borger-Odoorn. De weergegevens van Meteo Havelte worden bovendien gebruikt voor verschillende radio- en TV-zenders, zoals NieuwsTV. Kijk ook eens op de website van Zanting: www.meteohavelte.nl. Iedereen is weer van harte welkom.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 29
De 'Groeten aan u' zo begint onderstaande spam. De mail staat vol met taalfouten en krom Nederlands. Maar toch getuigt het van enige originaliteit. Als we het moeten geloven (wie zou zoiets eigenlijk geloven!) dan hebben we nog een flinke erfenis tegoed. Lees het maar eens voor de grap.

Mijn naam is Mr Kevin Brown de Branch Manager van NatWest Bank in het Verenigd Koninkrijk, ik hierbij werven voor uw strikt vertrouwen op een goede zakelijke transactie waarbij een grote som geld van een van onze buitenlandse klanten overledene Late Mr Thompson Morrison, die overleed samen met zijn gezin in het vliegtuig neerstorten van Alaska Airlines-vlucht 261 die crashte op 31 jVoorheen onze ingediend record toont aan dat het fonds was eigenlijk voor een project dat hij wilde starten in de nabije toekomst (een miljoenen dollars stalen aanplant in Florida, USA) voor zijn plotselinge en voortijdige dood. houden van onze Bank hier in Londen.

Ga door met lezen van "Bent u ook erfgenaam van Mr Thompson Morrison?"

Geplaatst door B S

Tweet This!