'

Jan 10
STAPHORST - Een keukenbrand in een woning aan de Kastanjelaan in Staphorst is zaterdagavond goed afgelopen. Bij aankomst van de brandweer van Staphorst was het vuur al zo goed als gedoofd. Wel had bewoonster rook in geademd en is hiervoor ter plaatste door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Nadat de brandweer de woning had geventileerd konden ze weer terug naar de kazerne.


Video: Alex Wever - RegioMeppel.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 10
RUINERWOLD - In de hervormde kapel in Ruinerwold vindt zondag 11 januari de eerst jeugddienst van 2015 plaats. Aanvang van de jeugddienst is om half 10. Voorganger is Kees Morren uit Biddinghuizen. Het thema van de dienst is: Oud en nieuw! Restart! Muzikale medewerking wordt verleend door Voices uit Geesbrug. Iedereen die een keer een jeugddienst wil bijwonen, is van harte welkom.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 10
HOOGEVEEN - Zaterdag 10 januari start in Het Podium de eerste metalnight van 2015. De avond wordt geopend met het uit Coevorden afkomstige White Trash. Downcast Collision bestaat sinds 2012 en maakt moderne metal. De avond wordt afgesloten door het uit Groningen afkomstige Beyond Reproach. De zaal is open vanaf 20.30 uur en de optredens beginnen om 21.00 uur. De entree is 6 euro.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 10
HOOGEVEEN - Een 20-jarige automobilist uit De Wijk is vanmiddag op de A28 bij Hoogeveen van de weg geraakt. De man wilde een vrachtwagen inhalen, maar ineens schoot een auto met aanhanger links langs hem. De inwoner van De Wijk moest uitwijken en belandde in de berm en deels in de sloot. Hij raakte niet gewond en kon nadat de auto uit de sloot was getrokken, weer verder rijden. Bekijk hier beelden

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 10
STAPHORST – Op de A28 bij Staphorst is zaterdagmorgen een cabine van een vrachtwagen geheel uitgebrand. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar de oplegger. De melding van de brand was rond 7:35 uur. De brandweer was enige tijd bezig met nablussen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend, onderzoek moet uitwijzen wat de oorzaak van de brand was.


Video: Alex Wever - RegioMeppel.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 10
DE WOLDEN - Het voorjaar lijkt nog ver weg maar nog even en dan is het weer tijd voor NL DOET! Het Oranje Fonds organiseert op 20 en 21 maart 2015, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Heeft uw organisatie nog een klus maar te weinig handen om het te doen? Dit is uw kans! Meld uw klus aan en laat weten dat u vrijwilligers nodig heeft om uw klus te klaren.
Op www.nldoet.nl vindt u een handig klushulp en talloze tips die u helpen bij de voorbereiding. En heeft u uw klus duidelijk omschreven, plaats deze dan zo snel mogelijk op de site van NL Doet en het Steunpunt Vrijwilligerswerk.

Ga door met lezen van "Steunpunt Vrijwilligerswerk: NL DOET"

Geplaatst door B S

Tweet This!