'

Jul 1
KOEKANGE - De kindertriatlon van de openbare basisschool De Rozebottel in Koekange heeft donderdag € 400,- opgebracht. Het geld gaat naar KNFG Geleidehonden. De aangepaste triatlon was bestemd voor de groepen 8 van alle basisscholen in De Wolden en werd gehouden in en rond Zuidwolde. De leerlingen zwommen 250 meter, fietsten tien kilometer en liepen 2,5 kilometer hard. De deelnemers konden zich laten sponsoren.
Winnende voorstel
De triatlon was het winnende voorstel uit de Kindergemeenteraad van oktober vorig jaar. De Kindergemeenteraad bestond op 13 oktober vorig jaar uit negentien kinderen van vijf basisscholen. In de kindergemeenteraadsvergadering behandelden de raadsleden vijf voorstellen voor activiteiten, van elke school één. Het voorstel van De Rozebottel kreeg toen de meeste stemmen.

Kindergemeenteraad 2017
Op donderdag 12 oktober 2017 wordt voor de vijfde keer de Kindergemeenteraad De Wolden georganiseerd. Alle scholen worden binnenkort uitgenodigd om zich hiervoor in te schrijven!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA