'

Jul 2
Meld u dan aan voor 1 augustus!

DE WOLDEN - Hebt u ideeën over het sociaal beleid in de gemeente De Wolden? En wilt u hier een steentje aan bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar u! Wij zoeken voorzitters en leden voor de cliëntenraden Jeugd en Wmo. Wethouder Mirjam Pauwels: “De gemeente is verantwoordelijk voor goed beleid op het gebied van werk en inkomen, jeugdhulp en Wmo. Deze zorg willen we zo optimaal mogelijk laten aansluiten bij de behoeften van onze inwoners. Om hen nog beter te betrekken bij ons beleid, zoeken we mensen die in onze cliëntenraden Wmo en Jeugd willen plaatsnemen. Ik nodig alle inwoners van harte uit om zich voor 1 augustus aanstaande aan te melden voor één van deze groepen.”
Cliënt- en burgerparticipatie sociaal domein in De Wolden
Om inwoners nog beter te betrekken bij het sociale beleid van de gemeente, is dit jaar een nieuw model voor cliënt- en burgerparticipatie geïntroduceerd. De inbreng en ervaringen van cliënten staat hierin centraal. De nieuwe adviesraad sociaal domein, die zich meer met integrale vragen en thema’s bezighoudt, is al aan de slag gegaan. Cliëntenparticipatie in De Wolden is voor iedereen, dus alle inwoners kunnen zich voor 1 augustus aanmelden.

Voorzitters en leden gezocht!
De cliëntenraden Jeugd en Wmo hebben ieder een onafhankelijke voorzitter die het eerste aanspreekpunt en het gezicht is voor de raden. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die maatschappelijk betrokken is, kennis heeft van de lokale situatie en de politieke verhoudingen en inzicht heeft in de beleidsterreinen van het sociale domein.
Verder zoeken we per cliëntenraad 6 tot 8 leden. Deze leden hebben vooral affiniteit met én een brede belangstelling voor de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Jeugdwet.

Geïnteresseerd?
Wilt u meer weten over(deelname aan) de cliëntenraden Wmo en Jeugd? Of heeft u nog vragen? Neem dan voor meer informatie contact op met Henk Wind via h.wind@@dewoldenhoogeveen.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA