'

Jul 6
Stapels losse kratten rollen uit koelwagen, 'het was de bedoeling'

MEPPEL - Bij het uitladen van een vrachtwagen, tjokvol boodschappen bij de Albert Heijn in Meppel ging wat mis. Op internet circuleert een filmpje waarbij een vrachtwagen tergend langzaam wegrijdt terwijl stapels met kratten, lorries en dozen uit de vrachtwagen rollen. De grond ligt bezaaid ligt met plakjes vleeswaren, tomaten en pakken melk.

Maar waarom? De vrachtwagenchauffeur rijdt met de deuren open weg. Geen van de vakkenvullers die staat te kijken waarschuwt de chauffeur. Hoe kan die vrachtwagenchauffeur niet doorhebben wat er gebeurt? Zoals WaterBomTang op Dumpert reageert: 'Ik denk dat iemand z’n baan kwijt is'.


Bedrijfsleider Johan van Albert Heijn Elzinga in Meppel weet waarom: ,,Het was de bedoeling, hij reed de vrachtwagen leeg.” Dinsdagavond kwam de koelvrachtwagen vol gevulde kratten aan om te lossen. Vrijwel meteen ging het mis. Een laadbalk die de kratten bij het uitladen moet tegenhouden schoot los en een paar stapels vielen om. Ze blokkeerden de deuren die daardoor niet dicht konden. ,,Het duurde even en al die tijd staan de deuren van de vrachtwagen open. Het zou nog wel even duren voordat de boel helemaal was opgeruimd. Dan kun je de spullen die zo lang niet zijn gekoeld niet meer verkopen.”


Johan is opgelucht dat er geen persoonlijke ongelukken zijn gebeurd en wilde dat ook voorkomen. De bedrijfsleider wilde niet dat iemand met gevaar voor eigen leven de kratten ging vastzetten. ,,In overleg met onder meer de chauffeur is toen besloten de vrachtwagen leeg te rijden.” De filmende vakkenvullers zorgden vervolgens voor de rest. ,,We waren om elf uur klaar. Half zeven lag de eerste container op de grond. Met een man of vijftien wel een poos bezig geweest.”
,,Het belangrijkste is dat we de winkel wel weer hebben kunnen bevoorraden. We zijn op dit moment druk aan het vullen. Hoe het afloopt gaat de verzekering nu nog overleggen. Er loopt nog een onderzoek.”
Bron: De Stentor

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA