'

Jul 11
MEPPEL - Het woord 'liefde' roept verschillende associaties bij mensen op. Meestal in de trant van het ervaren, van een diepe genegenheid- en aandacht voor een mens of dier. De betekenissen die men aan ‘liefde’ toedicht, worden sterk bepaald door de cultuur, tijdsgeest, en maatschappij waarmee hij/zij te maken heeft. Maar wat kunnen we over de liefde zeggen, vanuit het perspectief van het christelijke geloof? Dat is waar de Bruijne zijn gedachten over zal laten gaan, op 12 juli om 20:00 in de Kruiskerk.

Otto de Bruine is bekend als programmamaker bij de EO (1994-2003); en is een veelgevraagd spreker, o.a. sprak hij tienduizenden mensen toe tijdens de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking in Biddinghuizen.
Daarnaast is hij een begenadigd kunstenaar. Zo kwam hij in 2011 met het project de Canvas Kapel: 54 schilderen verwerkte op 2,50 m hoge PVC-panelen, in de vorm van een unieke (mobiele) kruiskapel.

Woensdagavond zal de Bruijne niet alleen spreken, maar ook enkele van zijn kunstwerken vertonen. Het is de vierde avond in de reeks Meppeler ‘Zomerspecials’: dit zijn interkerkelijke avonden, waarop verschillende inspirerende sprekers vanuit Christelijk Nederland, een specifiek thema belichten.
Bezoekers ervaren de avonden als ‘laagdrempelig, relevant én geloofsversterkend’.

Jong en oud zijn van harte welkom, aanstaande woensdag 20:00 in de Kruiskerk, Thorbeckelaan 73. De toegang is volledig vrij, wel is er een collecte.
Spreker van de volgende Zomerspecial op 19 juli, is Ds. Joshi van Veen over ‘praktische handvatten om je geloof te delen met anderen’.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA