'

Sep 10
DE WOLDEN - Hoe kun je van slechts één kort krantenbericht een boek maken? Op woensdagavond 19 september vertelt Reina Crispijn, winnares Valentijnprijs 2016, in Bibliotheek Zuidwolde wat er in haar hoofd gebeurt als zij een boek schrijft. Op woensdagavond 26 september is zij aanwezig in Bibliotheek Ruinerwold. Beide avonden zijn van 19.30 uur tot 21.30 uur en de toegang is € 3,50.
Boek schrijven? Inspirerende schrijfcursus
Belangstellenden die meer willen weten over het schrijven van een boek of die er al mee bezig zijn, maar tegen bepaalde problemen aanlopen, kunnen zich inschrijven voor de schrijfcursus vol praktische tips van Reina Crispijn.
Tijdens drie woensdagavonden 10, 17 en 31 oktober neemt Reina Crispijn de cursisten mee in het proces van het schrijven. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: waar vind je een idee voor een boek, hoe werk je dat idee vervolgens uit en hoe rond je schrijven van een boek af?
Belangstellenden kunnen zich voor 3 oktober inschrijven bij Bibliotheek Zuidwolde (tel. 088-0128290) of via info@bibliotheekzuidwolde.nl. Deelname kost € 15,- voor drie avonden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA