'

Jul 23
DE WOLDEN - De gemeente is sinds vorig jaar bereikbaar via het telefoonnummer 14 0528. Het is ingevoerd om de dienstverlening aan inwoners en ondernemers te verbeteren. Heeft u een vraag aan de gemeente? Bel dan 14 0528! Inmiddels maken 43 gemeenten in Nederland gebruik van het nummer 14+ netnummer. Veel mensen hebben nog vragen over het nummer, vandaar dat we een aantal van deze vragen en hun antwoord voor u onder elkaar hebben gezet. Heeft u nog andere vragen? Bel dan 14 0528 of mail naar gemeente@dewolden.nl.



Wat zijn de voordelen van het 14+netnummer?
Het 14+netnummer is een nieuw nummer. Het is een kort nummer; opvallend en makkelijk te onthouden of zelf te bedenken. Als het trucje ‘14 plus je eigen netnummer’ bekend is, dan weet een inwoner of ondernemer altijd zijn of haar gemeente te bereiken.

Hoe werkt het nummer?
Als u naar de gemeente wilt bellen, toetst u enkel 14 0528 in. U moet er beslist geen 0528 (netnummer) voor toetsen. U komt in een keuzemenu: kies 1 voor Hoogeveen en 2 voor De Wolden. Kies 2 en u wordt doorgeschakeld naar één van onze medewerkers.

Het klopt dat dit telefoonnummer maar zes cijfers kent, maar het werkt echt!

Wat betalen we voor het bellen naar 14 0528?
Bellers betalen voor het bellen naar het 14+netnummer de kosten voor het bellen naar een vast nummer. Het is dus geen 0900 nummer.

Kan ik met mijn mobiel ook bellen naar 14 0528? Ja, ook vanaf uw mobiele telefoonnummer werkt het. De kosten zijn gelijk aan de normale kosten voor mobiele telefonie naar vaste nummers.

Werkt het ook als ik niet in de gemeente De Wolden woon? Ja, waar u ook bent in Nederland, u kunt altijd de gemeente De Wolden bereiken door 14 0528 te bellen. Zo kunt u vanuit huis bijvoorbeeld ook de gemeente Rotterdam bereiken door 14 010 te bellen. Nog niet alle gemeenten in Nederland werken met het nummer. Op www.antwoord.nl kunt u lezen welke 43 gemeenten al meedoen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA