'

Jul 2
RUINERWOLD - Zaterdag 3 juli wordt de brede school aan Dijkhuizen 68a in Ruinerwold geopend. Om 11.30 uur wordt de brede school officieel geopend door voormalig wethouder van de gemeente De Wolden Bert Damming en een afgevaardigde van elke participant. Ook wordt deze dag de naam van de brede school onthuld.

In de brede school Ruinerwold zijn ondergebracht: OBS De Dissel, Korfbalvereniging KIOS, Muziekvereniging Sempre Sereno, Peuterspeelzaal de Prugelties en Kinderdagverblijf Speelwold en de Buitenschoolse opvang.

Bert Damming is als wethouder jarenlang verbonden geweest aan de totstandkoming van de brede school in Ruinerwold. Hoewel hij sinds kort geen wethouder meer is, is zijn betrokkenheid groot. Om die reden is hij de meest aangewezen persoon de school officieel te openen.

Open dag
Van 11.00 tot 14.00 uur houden de participanten van de brede school een open dag met veel activiteiten, zoals een springkussen, een klimwand, een ballonnenclown en er is volop muziek.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA