'

Jul 6
RUINERWOLD - Dinsdagochtend, 6 juli, heeft groep 8 van de Arendsvleugel de school geblokkeerd. Leerkrachten waren niet in staat om de deuren te openen om met de lessen te beginnen. Door middel van grote balen voor de deuren was het niet mogelijk om bij het sleutelgat te komen.



De maandagvond werd er feestelijk afscheid genomen van de leerkrachten. Na deze feestelijke gebeurtenis is groep 8, toen alle leerkrachten naar huis waren, aan het werk gegaan om de deuren te barricaderen. Door op de balen te gaan zitten, dinsdagochtend vroeg, ontstond er ook nog een menselijk schild en daar boven hingen nog een paar pakkende spandoeken.

“Meestur Jaap heeft peg, wand groep 8 gaad noch niet weg” en “U baald, Jij baaldt, meester Jaap baaldde”.

Nadat directeur Jaap Veltman met spoed was opgetrommeld kon de barricade worden opgeheven. Met vereende krachten werden de balen voor de deuren weggesleept en konden eindelijk de lessen beginnen. Dit was het einde van het schooljaar van deze groep 8. Volgend schooljaar allemaal op naar Meppel.
Arendsvleugel bedankt voor alle fijne jaren: Alouïse, Sem, Milan, Sven, Rosan, Stefan, Flory, Feline, Niek, Nelleke, Evelien, Elmira, Ruben

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

1 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Ronald says:

    Leuk gedaan! Veel suukzes op de middelbaaruh sgool!

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA