'

Jul 21
DE WIJK - Voetbalvereniging Wacker-van Dijk bestaat dit jaar 80 jaar. Op zaterdag 21 augustus viert de vereniging daarom feest, samen met leden en belangstellenden. Om 16.00 uur treden de spelers van het eerste elftal van Wacker-van Dijk aan tegen het World Master Team.


Het World Master Team bestaat uit oud-profs en ex-internationals en zamelt geld in voor goede verschillende doelen: Villa Pardoes, de stichting Spieren voor Spieren en de gehandicaptensport (NebasNsg). De spelers zetten zich allemaal belangeloos in. Het team wordt onder andere gecoacht door oud- Feyenoorder Joop van Daele. Hij kan een beroep doen op voetballers als Peter Houtman, Ben Wijnstekers, Martien Vreijsen, Glenn Helder, Arnold Scholten, Ton Pattinama, René van de Kerkhof, Jack de Gier, Gerrie Mühren, Jaap Stam en Bert Konterman.

De entree voor deze wedstrijd is € 2,00 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Verder is een programmaboekje verkrijgbaar voor € 1,00 waaraan een verloting verbonden is.

Na de wedstrijd is iedereen welkom om in en rond de kantine samen het jubileum te vieren met een hapje en een drankje en DJ zorgt voor muzikaal vermaak. Voor de kinderen is er een pannakooi en springkussen aanwezig.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Business Club Wacker en is mogelijk gemaakt door Wacker-van Dijk, de Supportersvereniging Wacker en de Business Club Wacker.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

1 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Teunis says:

    En op de foto's de spelersvrouwen met een ijssie??? De vriendin van R. Stadman ziet er in het echt toch echt veul beter uut............

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA