'

Jul 15
RUINERWOLD - De Oldtimerdagcommissie draait weer op volle toeren. De commissie is in het nieuwe jaar alweer meerdere malen bijeen geweest en de grote lijnen van het evenement zijn weer uitgezet. Onze trouwe sponsors zijn weer door de sponsorcommissie aangeschrevenen en velen hebben al weer toegezegd het evenement te steunen dit jaar. De parcourscommissie is weer volop bezig met de inrichting van het parcours, vorig jaar werd het parcours verplaatst van het gras op de verharde weg. Nu neemt de parcourscommissie, na de ervaringen van vorig jaar te hebben geëvalueerd, het weiland toch weer in overweging.


Oldtimerdag 2009 (foto's BS/Weblog-dewolden.nl)
Daarnaast wordt druk overlegd met alle instanties over een nieuwe toevoeging aan het parcours. Zodra daar meer over bekend is wordt het op deze site vermeld.

Ondertussen zijn de toerroutes voor dit jaar al globaal ingevuld. Van de VKM en diverse brommerclubs hebben we al weer toezeggingen dat ze komen met een mooie stand. Houd deze site in de gaten voor het laatste nieuws.

De vooraanmelding is geopend en de aanmeldingen stromen binnen!
De mailing aan de deelnemers uit 2008 en 2009 is eind mei de deur uitgegaan, de deelnemers kunnen zich op deze site weer aanmelden de site www.oldtimerdagruinerwold.nl Inmiddels zijn er nu, 4 weken na de mailing al meer dan 700 aanmeldingen binnen! Dat belooft wat voor deze 18e Oldtimerdag Ruinerwold.

Onderdelenbeurs
Na het succes van vorig jaar komt er ook dit jaar weer een oldtimer onderdelenbeurs. De organisatie heeft plaats voor 40 kramen op een terrein grenzend aan het parcours en verwacht weer veel publiek. Kraamhouders welke belangstelling hebben voor deze onderdelenbeurs kunnen zich op onze onderdelenbeurspagina aanmelden.

Doelstelling/uitgangspunten en doelgroep:
De organisatie heeft het motto "zien en gezien worden". Het gaat om met liefde en zorg beheerde voertuigen met historische waarde, waarbij het voertuig en zijn beheerder centraal staan. De deelname aan oldtimerdag kent geen beperkingen in leeftijd van de voertuigen, ter indicatie de bouwjaren variëren tussen 1903 en 1975. Voor een 40-jarige is een voertuig uit 1975 historie terwijl dit voor een 80-jarige een voertuig uit 1936 kan zijn. Gezien de grote toestroom van oldtimers in voorgaande jaren houdt de commissie voor de voertuigen een minimum leeftijd aan van 25 jaar.

Deze gevoelswaarde en betrokkenheid bij de voertuigen laat zich niet zonder de onvermijdelijke discussies uitdrukken in een beoordeling door een jury, daarom vindt op de Oldtimerdag Ruinerwold GEEN jurering van voertuigen plaats.

De organisatie streeft naar een ongedwongen en gezellige sfeer wat de basis moet zijn voor een leuke dag, waarbij de deelnemers en het publiek kosteloos en gastvrij ontvangen wordt. Daar het evenement gericht is op de oldtimer en zijn beheerder, zijn er niet of nauwelijks randactiviteiten zoals bijvoorbeeld een braderie of een markt.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA