'

Jul 22
EESVEEN - Veel kinderen zijn erg nieuwsgierig naar de discotheek en Smithys wil daar graag eens wat aan doen. Heb je kinderen tot en met 11 jaar, Of ken je iemand (broer, zus, buurvrouw, tante, enz) die kinderen heeft tot en met 11 jaar, dan ben je van harte welkom op de Smithys kinder disco!
Vrijdag 23 juli vanaf 14.00 tot 16.00 uur wordt het dolle pret.

Dus kinderen tot en met 11 jaar: Zet je oppas aan de bar en gooi de remmen los op de muziek die wordt gedraaid door een gave dj, die utieraard ook jouw favoriete muziek heeft en wil draaien. Van al dat gesprin krijg je dorst en zin in eten dus is er voor iedereen patat en snack, 2x drinken en.... een snoep buffet!!!

En Smithys zou Smithys niet zijn voor net dat beetje extra, dus voor iedereen nog is er ook nog iets anders, Wat? Nee dat zeggen we niet het blijft een verrassing!!!!

Hoe is het mogelijk en dat voor de entree prijs van € 7,50
Tot de 23e in Smithys Palace, van Karnebeeklaan 15 in Eesveen

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA