'

Jul 30
RUINERWOLD - Alweer voor de 21ste keer word de boederijendag georganiseerd. De nostalgie van het vroegere boerenleven, de nieuwste technologie toegepast bij moderne veehouderijbedrijven, mogelijkheden tot verfraaiing van huis en erf en aandacht voor de gehandicapte medemens dat alles zaterdag 31 juli hand in hand. De start is bij het TIP (VVV) kantoor te Ruinerwold, maar het is ook mogelijk om op elk willekeurig deelnemend bedrijf te starten. Een programmaboekje met de routebeschrijving is tegen betaling van €1 verkrijgbaar.

Op de bedrijven zullen diverse toeleveranciers en andere relaties een stand inrichten. Bij hen kunt u terecht voor informatie over goederen en diensten die zij aan de verschillende bedrijven leveren.

Deelnemende bedrijven.
Museumboerderij De Karstenhoeve, Dr Larijweg 21, Ruinerwold
Siersmederij en ’t Bakhuus, Haakswold 47, Meppel
De Baander, Oosterboerweg 35, Meppel
Melkveebedrijf, Fam. Thijn, Broekhuizen 11, Broekhuizen
Melkveebedrijf,Mts. Broekhuizen–Boertien, Ruinerweg16 Koekangerveld

Koninklijke Friesland Campina stelt kaas en diverse dranken beschikbaar.
Op één van de bedrijven zullen de dames van welfare, Het Rode Kruis staan met een spelletje. De plattelandsvrouwen, vrouwen van nu, zullen op twee bedrijven, tegen redelijke prijs, koffie, thee, frisdrank, broodjes etc. verkopen. IJsboerderij v/d Linde zal ergens langs de route staan om u een overheerlijk ijsje te verkopen.

Deze boerderijendag wordt georganiseerd door de commissie boerderijendag samen met het plaatselijke TIP, Plattelandsvrouwen: vrouwen van nu, LTO-Noord, Vereniging voor Bedrijfsvoorlichting en DAJK.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA