'

Dec 16
ECHTEN - Een kleine mijlpaal voor Anja Benning. De kapster uit Echten vierde onlangs dat ze vijfendertig jaar in het kappersvak zit. Bijna ongemerkt zou dit wapenfeit voorbij zijn gegaan, ware het niet dat een goede klant haar er op attendeerde. ‘Het klopt wel. Als je plezier hebt in je vak, vliegt de tijd voorbij. Dat zal het wel zijn!’.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl
De eerste schreden in het vak zette ze ooit op 16 jarige leeftijd bij Heuckeroth in Staphorst. Daarna volgden andere salons in de regio. En inmiddels runt ze alweer ruim vijfentwintig jaar haar eigen kapsalon, Haarstudio Echten aan de Zuidwolderweg 14. Eerst met een compagnon, en sinds 2009 volledig zelfstandig. En ook na zoveel jaren blijft het kappersvak boeiend. Benning: ‘De omgang met allerlei verschillende mensen, maar ook het feit dat ze met een nieuwe coupé de deur uitgaan’.



Haarstudio Echten is een gemengde salon waar dames, heren en kinderen terecht kunnen voor een kappersbehandeling. ‘Doordat we relatief kleinschalig zijn, kunnen wij net dat extra stukje persoonlijke aandacht geven’. Vertelt eigenaresse Anja Benning.

Trainingen en cursussen
Samen met de collega’s volgt ze regelmatig trainingen en cursussen om van de hoogte te blijven van de nieuwste kniptechnieken en laatste haarmodetrends. Het is vooral de laagdrempeligheid, persoonlijke benadering en gezellige sfeer waarom de klanten graag naar Haarstudio Echten komen zo weet ze. ‘We nemen alle tijd voor ze, serveren een kopje koffie of thee. Luisteren goed naar de haarwensen, en adviseren ze graag. Dat wordt gewaardeerd’. Meer informatie www.haarstudioechten.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA