'

Dec 16
DE WIJK - Bewoners van Zorgcentrum Dunninghe werden vrijdagmorgen getrakteerd op warme chocolademelk met slagroom. Jan en Trea ten Kate van het gelijknamige melkveebedrijf uit Koekange waren aanwezig om het warme drankje te serveren. Trea is daar geen onbekende. ‘Mijn vader woont nu drie jaar in Dunninghe, en ik ben daar vrijwilliger’.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

In aanloop naar de kerstdagen gaan leden-melkveehouders van FrieslandCampina op bezoek bij zo’n driehonderd verzorgingstehuizen in heel Nederland. Samen trakteren ze ruim 35.000 bewoners en hun verzorgers op warme Chocomel met slagroom. Het is dit jaar de vijfde keer op rij dat de Chocomel-actie door een enthousiaste groep melkveehouders wordt georganiseerd.

Jan: ‘Wij leveren de melk aan Friesland Campina. En de keus was snel gemaakt dat wij dit in Dunninghe gingen uitdelen. De bewoners konden dit gebaar waarderen. ‘Het is weer eens iets anders dan de koffie en thee die ze elke dag drinken’, aldus een van de begeleidsters.

Foto: Trea ten Kate

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA