'

Jul 17
DE WOLDEN - De aftrap voor de Dorpsvisies voor Ruinerwold, Berghuizen, Alteveer, Kerkenveld, Echten en Veeningen is gegeven. Vanaf juni buigen enthousiaste inwoners zich over de vraag hoe hun dorp leefbaar en aantrekkelijk blijft. Het resultaat is een visie, op maat gemaakt en passend bij het unieke karakter van het dorp.


In Oosteinde werd de dorpsvisie al besproken. (foto's: BS/weblog-dewolden.nl)


Ga door met lezen van "Dorpsvisies Ruinerwold, Berghuizen, Alteveer, Kerkenveld, Echten en Veeningen van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 17
DE WOLDEN - In de afgelopen twee weken heeft het nieuwe college kennisgemaakt met de veertien verenigingen van Dorpsbelangen binnen De Wolden. Net als het college van burgemeester en wethouders hechten de besturen van Dorpsbelangen groot belang aan de contacten met het college.

Ga door met lezen van "Nieuw college van B&W maakt kennis met Dorpsbelangen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 17
RUINEN - Vanaf café Brinkzicht in Ruinen gaat zondagmorgen 'Rondje Ruinen' van start. Dit is een fietstocht met nieuwe gevarieerde routes, uitgezet door de Wieler Toer Club Ruinen onder auspiciën van de Nederlandse Toer Fiets Unie. De afstanden zijn 40, 60 en 120 kilometer. Hier volgen de starttijden: 40 km, 09.00-13.30 uur; 60 km: 09.00-11.00 uur; 120 km: 08.30-09.30 uur. Er zijn gevarieerde routes uitgezet die door bos en heide en waterrijke gebieden gaan en ook sfeervolle brinkdorpen zijn erin opgenomen. De 120-kilometerroute bestaat uit twee lussen van 60 kilometer.

Geplaatst door B S

Tweet This!