'

Jul 23
IJHORST - Voor het zevende achtereenvolgend jaar is er op zaterdag 24 juli een pleinfeest te IJhorst. Het feest zal zich net als voorgaande jaren afspelen naast café restaurant zalencentrum het Vosje. Het belooft wederom een mooie en gezellige avond te worden. Deze avond zijn er optredens van De Möppeler Mugg'n, Arjan Venemann, Peter Garnier, Ans Tuin en Jan en Zwaan die tussen 20.30 en 01.00 uur zullen optreden.


Foto: archief Klaas en Marjo Vos met poster pleinfeest.

Ga door met lezen van "Pleinfeest IJhorst met Jan en Zwaan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 23
RUINERWOLD - Reinders bedrijfskleding heeft een complete nieuwe bedrijfskledinglijn toegevoegd aan de collectie: Herock®. in de shop aan de Kerkweg in Ruinerwold is een complete wand met deze nieuwe professionele werkkleding te vinden, ook aan de dames is gedacht, want Herock kent een speciale dameslijn: Sherock.

Ga door met lezen van "Uitbreiding merken bij Reinders Bedrijfskleding"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 23
RUINEN – Woensdagmiddag is brand uitgebroken in een vakantiewoning aan de Witteveen. De bewoner wilde de geiser aansteken wat er een steekvlam opleverde. Het dak vatte vlam. De brandweer bluste de brand.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 23
ZUIDWOLDE - De verbouwing en nieuwbouw van de twee brede scholen in Zuidwolde gaat, als het aan het college ligt, ruim 6 miljoen euro kosten. Dit is fors meer dan de 3 miljoen euro die beschikbaar is. Het college vindt dat de leerlingen van de openbare fusieschool in één gebouw les moeten krijgen. Dit gaat 350.000 euro meer kosten.


Ga door met lezen van "Brede scholen Zuidwolde drie miljoen duurder"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 23
DE WOLDEN - De gemeente is sinds vorig jaar bereikbaar via het telefoonnummer 14 0528. Het is ingevoerd om de dienstverlening aan inwoners en ondernemers te verbeteren. Heeft u een vraag aan de gemeente? Bel dan 14 0528! Inmiddels maken 43 gemeenten in Nederland gebruik van het nummer 14+ netnummer. Veel mensen hebben nog vragen over het nummer, vandaar dat we een aantal van deze vragen en hun antwoord voor u onder elkaar hebben gezet. Heeft u nog andere vragen? Bel dan 14 0528 of mail naar gemeente@dewolden.nl.



Ga door met lezen van "14 0528, gebruikt u het al?"

Geplaatst door B S

Tweet This!