'

Apr 7
HOOGEVEEN - EuroSonic is het meest vooruitstrevende en uitgebreide showcasefestival van Europa. Voor beginnende en gevestigde acts de kans om zich te presenteren aan Europese festivalorganisatoren, podiabeheerders en managers. Sinds 2004 programmeert K&C jaarlijks drie Drentse acts op het EuroSonic festival. Eén van die drie acts wordt geselecteerd tijdens de EuroSonic Preview Show in Drenthe. Muzikanten die willen deelnemen aan deze preview kunnen zich aanmelden via info@kcdr.nl. De winnaar van de Drentse popprijs wordt automatisch geplaatst op EuroSonic.

Ga door met lezen van "Optreden op EuroSonic?!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 7
RUINERWOLD - Na een lange winter in de rotzooi te hebben gezeten is het dan nu eindelijk zover. Alles is weer spik en span, de vrijwilligers hebben hun eerste voorjaarskriebels heerlijk kunnen botvieren. Op zondag 1 mei as wordt het nieuwe museumseizoen geopend. Om 15.00 uur zal wethouder Liesbeth Koster de openingshandeling verrichten. Het museum is uitgebreid met een nieuwe toiletruimte. Een nieuwe keuken is gebouwd op de deel van de boerderij. U wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De bezoekers kunnen na de rondleiding voorzien worden van een kop koffie met heerlijke perencake. Deze verbouwing is financieel mede mogelijk gemaakt door de gemeente De Wolden. Provincie Drenthe, V.S.B. Bank en de Rabobankfonds Meppel Steenwijkerland en niet te vergeten de inzet van meerdere vrijwilligers.

Ga door met lezen van "Museumboerderij De Karstenhoeve is er weer klaar voor"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 7
DE WOLDEN - De heer Maas van Egdom heeft als de gemeentelijke ombudsman van De Wolden zijn jaarverslag over 2010 uitgebracht. Onderwerpen die daarin aan de orde komen zijn onder andere het afhandelen van brieven, de interne klachtbehandeling en de toegankelijkheid van de ombudsman. Het onderzoek naar de afhandeling van brieven krijgt in het verslag extra aandacht.

Ga door met lezen van "Ombudsman De Wolden brengt verslag uit over gemeentelijk handelen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 7
Digitaal bestellen in de voorverkoop kan tot en met 15 april 2011

DE WOLDEN - De gemeente De Wolden is onlangs gestart met de voorverkoop van zwemabonnementen voor zwemseizoen 2011. Nieuw is dat er vanaf dit jaar geen huis-aan-huisfolder met bestelformulier verschijnt vanwege de nadruk op de digitale dienstverlening. Digitaal bestellen is goedkoper en sneller, maar bestellen via de post blijft mogelijk.




Ga door met lezen van "Voorverkoop zwemabonnementen van start!"

Geplaatst door B S

Tweet This!