'

Nov 25
DE WIJK - Zaterdag 12 december optreden van Gin Gedonder aanvang 20.30 uur. De entree is gratis en deze dag houden wij ook weer onze jaarlijkse verloting mede mogelijk gemaakt door sponsoren uit de wijk en omstreken De opbrengst komt weer geheel ten goede aan de bewoners van huize Dunninghe. Een van de hoofd prijzen is een geheel verzorgd diner bij de Havixhorst. Dit alles is deze dag bij café de Wiekslag dus komt allen want vol is vol.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 25
RUINEN - Wie in Ruinen op de Brink is geweest, is vast ook wel eens bij het Groene Punt binnengelopen. Deze knusse en gezellige Kwaliteitswinkel heeft een gevarieerd aanbod in bloemen, planten, tuin- en cadeauartikelen, potterie en zijde bloemen! In december is het ook precies een jaar geleden dat Jac en Marij Hamers begonnen op de Brink 17. Beter bekend als het voormalige gemeentehuis. Helemaal onbekend is het echtpaar echter niet, want hiervoor runden ze vele jaren een tuincentrum in dezelfde plaats.

Klantgerichtheid staat voor op bij Het Groene Punt. Jac: ‘We denken mee met de mensen, en luisteren naar wat ze willen. Iedereen heeft zijn eigen smaak. En kiest iets wat bij zijn of haar karakter of interieur past. En wat dat betreft maakt zelfs een tuin of interieur niet zoveel uit. Het gaat om de beleving’. Ze hebben beide wel ontdekt dat met name zijde en foam bloemen in opmars zijn. Deze worden steeds meer verkocht. Daarom is het aanbod daarin behoorlijk groot geworden. Al naar gelang de periode van het jaar ook heel gevarieerd en verschillend.
Marij: ‘Mensen zijn ook van het gemak tegenwoordig. Een plantje moet je elke dag water geven. Het staat ook leuk op plaatsen zoals een hal of badkamer waar een plant het anders niet zo goed zou doen. Bovendien zijn zijde planten en bloemen niet van echt te onderscheiden tegenwoordig’.

Groene Punt (10)A
Groene Punt (6)A
foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Klantgerichtheid staat voorop bij Het Groene Punt"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 25
Voor haar jarenlange inzet als vrijwilliger bij de Dierenbescherming

DRENTHE – Lies Nederhoed, vrijwilliger bij de Dierenbescherming Drenthe, heeft de Ida Zilverschoon Prijs ontvangen. De prijs, een geldbedrag van 250 euro, krijgt zij voor haar jarenlange inzet voor de organisatie. De prijs wordt namens de Stichting Ida Zilverschoon overhandigd door Welmoet Tideman, regiomanager. Deze Stichting beheert een fonds dat wordt ingezet ter ondersteuning van personen of organisaties die zich inzetten voor het beschermen van dieren.

Ga door met lezen van "Lies Nederhoed ontvangt Ida Zilverschoonprijs "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 25
KOEKANGE - Het CCK presenteert: Uit in eigen Dorp! 12 december 2015 - het Vrouwenkoor Cantabile met een Kerst Programma. Het koor, brengt onder leiding van Gerrit Jan Rutgers, een programma ten gehore van klassieke- en lichte muziek uit de kersttijd. Tijdens dit concert met kerstliederen geeft Het CCK een voorproefje op de kerstsfeer met Glühwein, warme chocolademelk en een krentenmik!

vrouwenkoor

Ga door met lezen van "Vrouwenkoor Cantabile met een Kerst Programma"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 25
DE WOLDEN - Op 1 september kwamen ongeveer 80 ondernemers uit Zuidwest Drenthe naar het Pecha Kucha Café in Ruinerwold. De organisatoren, Gebiedscoöperatie Zuidwest Drenthe en vereniging voor gebiedspromotie Tourist Info De Wolden hoorden van aanwezigen dat de manier van kort en krachtig presenteren vol inspiratie en energie was. Uitnodigend om nu zelf aan de slag te gaan. De vervolgavond ‘Hoe communiceer ik met mijn doelgroep’ op 6 oktober resulteerde in een concrete aanvraag voor samenwerking met de aanwezige studenten Communicatie van Hogeschool Windesheim. Studenten gaan met enkele ondernemers een quick scan ontwikkelen om de communicatie vanuit de ondernemer met de doelgroep te optimaliseren.

Dinsdag 8 december is de volgende vervolgavond over sensortechnologie. Experts op dit gebied gaan in op de kansen en mogelijkheden voor ondernemers. Sensortechnologie maakt gebruik van sensoren (Beacons), genereert en verwerkt data gericht op bewustwording en gedragsverandering. De schakel tussen gast en omgeving. Tegenwoordig is alles en iedereen verbonden. We onderzoeken of we door samenwerking tussen ondernemers en studenten de mogelijkheden rondom technologische ontwikkelingen kunnen gaan toepassen in onze regio. Aanmelden voor deze avond kan via berberjansen@gczwd.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!