'

Nov 25
Voor haar jarenlange inzet als vrijwilliger bij de Dierenbescherming

DRENTHE – Lies Nederhoed, vrijwilliger bij de Dierenbescherming Drenthe, heeft de Ida Zilverschoon Prijs ontvangen. De prijs, een geldbedrag van 250 euro, krijgt zij voor haar jarenlange inzet voor de organisatie. De prijs wordt namens de Stichting Ida Zilverschoon overhandigd door Welmoet Tideman, regiomanager. Deze Stichting beheert een fonds dat wordt ingezet ter ondersteuning van personen of organisaties die zich inzetten voor het beschermen van dieren.
"Lies Nederhoed heeft zich al jarenlang ingezet voor de Dierenbescherming op verschillende vlakken. Van het vangen van zwerfkatten naar collecte coördinator. Hierbij zorgde zij voor het vlot verlopen van de collecte in Meppel. Distributie van collectebussen, wijkhoofd, zelf collecteren en financiële afhandeling naar het regiokantoor. Lies heeft een groot hart voor dieren en toont dat in de praktijk door dierennoodhulp te bieden in haar diensten op de dierenambulance Meppel. Zij is daar ook telefoniste en coördinator van de dierenambulance en dit kost veel van haar vrije tijd. Met kritische en praktische kijk op zaken zorgt ze dat materieel en bemensing in Meppel in orde is.", aldus Welmoet Tideman.
Lies Nederhoed was erg ontroerd dat ze deze prijs kreeg. In een eerste reactie zei: “Heb ik dat verdiend?”.

Trots
De Dierenbescherming Drenthe is trots op ‘hun’ vrijwilliger en hoopt dat deze onderscheiding meer mensen stimuleert om vrijwilligerswerk te gaan doen. De Dierenbescherming is afhankelijk van de inzet van duizenden vrijwilligers. Zonder hen zouden ze niet kunnen bestaan, zo simpel is het. Momenteel zoekt de organisatie nog voornamelijk nieuwe vrijwilligers op de dierenambulance.

Stichting Ida Zilverschoon
De prijs wordt, al dan niet jaarlijks, toegekend door de Stichting Ida Zilverschoon aan een persoon of organisatie die zich in bijzondere zin positief heeft onderscheiden op het gebied van de bescherming van dieren en/of het voorkomen en bestraffen van dierenmishandeling. Kijk voor meer informatie op www.stichtingidazilverschoon.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA