'

Mrt 1
DE WOLDEN - Het Ondernemersplatform de Wolden heeft het plan geïnitieerd om in onze gemeente een zogeheten ondernemersfonds in te voeren als er voldoende draagvlak voor is. Dit ondernemersfonds is een fonds waaraan alle ondernemers in de gemeente bijdragen via een kleine verhoging van de WOZ-belasting.

Bedrijvendag (8)A
foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Bijeenkomsten Ondernemersfonds "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 1
RUINERWOLD - De vereniging Tourist Info De Wolden en St. Toeristisch Bureau Westerveld organiseren dit jaar voor de derde keer een foldermarkt. Daarvoor zijn alle ambassadeurs uit de regio uitgenodigd om folders voor je gasten te verzamelen en met elkaar te netwerken. De foldermarkt vindt plaats aan de Dijkhuizen 7 te Ruinerwold van waaruit Tourist Info De Wolden haar activiteiten ontplooit.

Ga door met lezen van "Foldermarkt voor Zuidwest Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 1

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 1
DE WOLDEN - Op zaterdag 19 maart aanstaande van 9.00 uur tot 12.00 uur kunnen inwoners van gemeente De Wolden tijdens de landelijke compostactie gratis compost (0,5 m3 per persoon) ophalen bij de gemeentewerf in Zuidwolde of bij de gemeentewerf in Ruinen.

Ga door met lezen van "Gratis compost tijdens landelijke compostactie "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 1
RUINERWOLD - De Drentse Lummeldagen in Ruinerwold krijgen een vervolg op zondag 3 juli 2016. Ondanks het slechte weer in 2015 kwamen er toch bijna vierhonderd bezoekers naar het Boerpad. Het blijft een eendags en gratis te bezoeken doe-het-zelf festival voor jong en oud. Niets moet en heel veel mag. De naam zegt het al, wilt u lekker lummelen of luieren op een kleedje of in een hangmat dat kan dat. Ook de locatie op het land van Dekker blijft hetzelfde.

20140413-094606.jpg


Ga door met lezen van "Lekker Lummelen op zondag 3 juli"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 1
RUINERWOLD - Op vrijdag 4 maart is de Drentse Koe tot maar liefst 21 uur geopend. Vanaf 18 uur verzorgt Multie Buldtie uit Ruinerwold een gezellige kinderdisco in de Speelmanege. Naast dansen kan er ook gespeeld worden. Reguliere entreetarieven.

Ga door met lezen van "Discospelen + Pannavoetbal toernooi "

Geplaatst door B S

Tweet This!