'

Apr 8
RUINEN - Hoe willen we in De Wolden in de toekomst omgaan met onrechtmatige (permanente) bewoning op recreatieparken? Donderdag 14 april houdt de gemeenteraad van De Wolden in het Buitencentrum de Poort in Ruinen en ‘rondetafelgesprek’ over permanente bewoning op recreatieparken.

Ga door met lezen van "In gesprek over ‘permanente bewoning op recreatieparken’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
DRENTHE - Op maandag 26 september wordt in café Hofsteenge in Grolloo een muzikale ode gebracht aan Harry ‘Cuby’ Muskee. Op die dag is het precies 5 jaar geleden dat de blueszanger overleed. K&C en The Bake Shop zijn op zoek naar creatieve muzikanten en singer-songwriters die een bestaande song van Cuby and the Blizzards willen bewerken of een eigentijds nummer willen maken geïnspireerd op het werk van Harry Muskee. Aanmelden kan via de website www.kcdr.nl.

Ga door met lezen van "Creatieve muzikanten gezocht voor Ode aan Muskee"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
Studenten verzorgen avondvullend programma

HOOGEVEEN – In theater de Tamboer vond woensdagavond de jaarlijkse Dinnershow plaats, georganiseerd door studenten van het Alfa-college in Hoogeveen. In de foyer van het theater boden zij de gasten een avondvullend programma waarin theater, entertainment en dineren centraal stonden. Gekozen was voor het thema Musicals. Bekende melodieën uit hitmusicals als Sneeuwwitje, Tarzan, Sister Act en Mamma Mia vormden de basis voor vrolijke acts en spannende scènes. Tussen de showblokken door genoten de bezoekers van een viergangen diner.

Ga door met lezen van "Entertainment en culinair genieten tijdens Dinnershow in de Tamboer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
RUINERWOLD - Maandag 11 april houdt dorpsbelangen vereniging Ruinerwold Berghuizen haar jaarlijkse ledenvergadering. Wilt u het laatste nieuws weten waar we als belangenvereniging mee bezig zijn. Of u hebt nog aandachtspunten voor ons dan bent u van harte welkom. Aanvang 20.00 uur in dorpshuis Buddingehof.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
STAPHORST - Dinsdag 5 april 2016 was er de tweede editie van de Mannenavond bij bouw- en woonwarenhuis Boer Staphorst. Ongeveer 2.500 bezoekers bezochten de avond uit speciaal voor mannen. Om 19.00 uur gingen de deuren open. VIP-gast Berry de Witte, die op Facebook VIP-tickets had gewonnen, werd thuis opgehaald en mocht samen met 3 vrienden als eerste naar binnen. Daarna stroomde de winkel vol met mannen.

Ga door met lezen van "Geslaagde Mannenavond bij Boer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
REGIO - Als het aan Kaj Kuipers ligt, komen de jongste skateboardtalenten de komende jaren uit het zuid westen van de provincie Drenthe. De 25 jarige jongerenwerker is namelijk van plan om skateboardlessen te gaan verzorgen voor kinderen en jongeren uit verschillende plaatsen.

Ga door met lezen van "Kaj Kuipers gaat skateboardlessen verzorgen"

Geplaatst door B S

Tweet This!