'

Apr 17
DE WIJK - Het was zaterdagmiddag een drukte van belang op het sportpark in De Wijk. Freestyler Josh was hier op bezoek bij de jeugdafdeling van WIJC. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de nieuwe voetbaltenues en trainingspakken die de jeugd van Wacker IJhorst Combinatie kreeg aangeboden van sponsor COOP Dunnink uit De Wijk. Supermarkteigenaar Niek Slomp en zijn vrouw Ilona werden hiervoor hartelijk bedankt door de sponsorcommissie.

WIJC (29)A
foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Nieuwe tenues voor jeugd WIJC"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
REGIO- Op woensdag 20 april a.s. om 16.00 uur ondertekenen Staatsbosbeheer en de WTC Staphorst Rouveen een overeenkomst voor de aanleg van een nieuwe MTB route in het Staphorster bos. De WTC zal de route van 26 km aanleggen en de komende 5 jaar gaan onderhouden.

Ga door met lezen van "Aanleg nieuwe MTB route in het Staphorster bos"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
RUINERWOLD - De korfbalvereniging KIOS heeft weer een shirtsponsor aan zich weten te binden. Café Centraal heeft het KIOS A 2 team in de kleren gestoken. De komende 5 jaar zal dit team in de outfit van Centraal de korfbalvelden in de regio onveilig maken. Dinsdag heeft het team Sjaak op passende wijze bedankt voor zijn support. Op een mooie team foto wordt Sjaak bedankt voor zijn support. Een mooie samenwerking tussen KIOS en |Centraal.

Kios sponsor1

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
BERGHUIZEN - De jaarlijkse oriëntatierit voor de auto en fiets staat weer voor de deur. Op 5 mei Hemelvaartsdag kun je starten tussen 13.00 en 14.00. Om 17.00 is is de prijsuitreiking met mooie prijzen van Opoe's erfenis. Kom allemaal gezellig meedoen. Dorpshuis De Barg'n.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
DE WIJK - Zaterdag 16 april hebben de leden van WGV hun kunsten laten zien. Bijna alle leden van acro en turnen konden mee doen. Ongeveer 80 jongens en meisjes lieten hun oefening aan de jury zien. De jongens turnden op ringen, vloer, sprong, rek en brug. De meisjes turnden op de brug, de balk, de vloer en de sprong. Voor veel meisjes was dit de eerste wedstrijd, dus best spannend.

WGV (4)A
foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Clubkampioenschappen WGV vallen in de smaak"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
RUINEN - De biljartvereniging Luning vierde haar 55-jarig bestaan in restaurant Luning waar de club destijds ook werd opgericht en waar al die jaren een onderlinge competitie werd gespeeld. De leden deden jarenlang mee aan wedstrijden in de regio maar de laatste jaren is het vooral biljarten op een gezellige clubavond bij Luning. Twee van de oprichters, Frans Luning en Harm Kuijer werden in het zonnetje gezet. Zaterdag werd ook het einde van de competitie gevierd en werden verschillende prijzen uitgereikt voor minst aantal poedels, de kortste partij en de hoogste serie. Clubkampioen werd dit jaar Gerard de Vrieze.

Geplaatst door B S

Tweet This!