'

Apr 15
REGIO - Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan bij jou in de omgeving en ben je minimaal 2 avonden per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! De werktijden zijn van 18:00 t/m 21:30 uur, deze baan is uitstekend te combineren met gezin, school, studie, etc.

Ga door met lezen van "Vacature"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
DE WIJK - De zwem4daagse en de wandel4daagse in De Wijk slaan de handen in een, en komen met een nieuw concept! Samenwerken leek beide organisaties een goed alternatief om de actieve deelnemers een leuk en afwisselend programma aan te bieden. De opzet van deze sportieve week is als volgt: start op dinsdag 7 juni 2016 met een avondje baantjes zwemmen, woensdag 8 juni - 5 km wandelen. Op donderdag 9 juni weer zwemmen en als knallende afsluiting de laatste dag vrijdag 10 juni al wandelend achter de muziek aan. Alle dagen starten we bij het zwembad De Slenken in De Wijk. Noteer in je agenda, Swim2Walk: 7 - 10 juni 2016, nadere info volgt.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
DRENTHE - Het Drents Museum bruist van de activiteiten op zaterdag 23 en zondag 24 april in de Nationale Museumweek. Waan je met de Maya-expert in het tropisch regenwoud, bezoek de lezingen of luister naar mysterieuze verhalen uit de Mayatijd. Op deze dagen betaal je slechts 50% van de entreeprijs (tot 18 jaar gratis). De activiteiten zijn gratis toegankelijk voor museumbezoekers. Reserveren is niet nodig, maar voor alle activiteiten geldt vol = vol.

Ga door met lezen van "50% korting op entree Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
DE WIJK - De Cabriorit in De Wijk krijgt dit jaar toch een vervolg. Het clubje mensen die de rit jaren lang heeft georganiseerd deed dit vorig jaar voor het laatst. Daarom heeft zich een nieuw bestuur gevormd bestaande uit: Noes Kam, Arjan Berends, Jan Timmerman en Wichard Alberts. Samen zetten ze de traditie voort op zondag 21 augustus.

Ga door met lezen van "Cabriorit krijgt vervolg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
RUINERWOLD -Tuinkring Ruinerwold houdt zaterdag 16 april voor haar leden de jaarlijkse plantenruilbeurs van 14.00 tot 15.30 achter café ‘De Klok’ op de hoek van de Schukkingstraat. Tuinen kamerplanten, stekken, knollen en bollen, maar ook tuinboeken en tijdschriften, potten en manden kunnen geruild worden. Kopen is ook mogelijk. De heer Huser is aanwezig om gereedschap te slijpen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
Schoolvoetbaltoernooi Meppel groot succes

MEPPEL - Het Meppeler Schoolvoetbaltoernooi is opnieuw een groot succes geworden. Vier teams hebben zich woensdagmiddag geplaatst voor de regionale kampioenschappen. Deze zullen op woensdag 18 mei plaatsvinden in Steenwijk. Hier kunnen zij zich plaatsen voor de landelijke finales in Zeist, op het terrein van de KNVB.


foto: Herald Raat

Ga door met lezen van "Vier Meppeler teams fluitend naar Regiofinales Schoolvoetbaltoernooi"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
RUINERWOLD - De commissie oorlogsdocumentatie zou graag in contact willen komen met onderwijzers en/of oud leerlingen van de openbare scholen van Broekhuizen, Dijkhuizen en Oosteinde, die iets kunnen vertellen over de periode op school in de jaren 1940-1945. Het gaat met name over de gevolgen voor het onderwijs en de school met betrekking tot de opgelegde maatregelen door de Duitsers.

Ga door met lezen van "Oproep"

Geplaatst door B S

Tweet This!