'

Jun 27
DE WIJK - Op zondag 17 augustus 2014 organiseert de Cabriorit De Wijk de 9e toertocht voor cabrio’s Alle auto’s waar het dak af kan mogen meerijden. Opgave voor deze toertocht kan alleen via de website www.cabrioritdewijk.nl dit kan tot 1 augustus. Er kunnen 100 equipes meedoen.

De start is vanaf 11.00 uur tot 12.30 uur bij café de Wiekslag waar de organisatie u ontvangt. Parkeren kan bij de molen in het centrum van het dorp. Net als voorgaande jaren hoopt de organisatie op een mooie gezellige dag.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 27
RUINEN - Na het grote succes van de Amazing Meezing Avond in 2013 organiseren een aantal Ruiner koren dit keer een Amazing Meezingfeest op zaterdag 28 juni. Ruim 400 bezoekers maakten er het afgelopen jaar al een geweldig feest van en de verwachting is dat dit aantal wordt overtroffen.

Dit jaar doen er een negental koren mee uit de hele gemeente De Wolden en daarbuiten! De deelnemende koren zijn: Woldzang – Ruinerwold, Pearl Voices – Ruinen, Coolact – Meppel, Ruunder Basalt – Ruinen, The Midges – Meppel, De Geuzingers – Ruinen, De Pelikaan – Hoogeveen, Popkoor 2000 – Ruinen en Afslag Nijeveen uit Nijeveen.

Ga door met lezen van "Amazing Meezingfeest "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 27
RUINEN - Op zaterdag 28 juni en zondag 29 juni 2014 wordt voor het tweede het Wieler Skeeler Weekend Ruinen gehouden. Dit sportieve weekend wordt georganiseerd door de Wieler Toer Club Ruinen en heeft voor een breed publiek iets te bieden. Dit gezellige evenement is dusdanig opgezet zodat er voor elk wat wils is, voor zowel jong als oud, recreatief als fanatiek. Er kan worden gestart met de racefiets, MTB fiets, reguliere fiets, skeelers en op de step.

wtc racers1

Ga door met lezen van "Wieler Skeeler Weekend Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 27
ZUIDWOLDE - Hippisch de Wolden 2014 is in volle gang. Gisteren is het derde concours in de reeks paardensportevenementen in De Wolden van start gegaan. CH Zuidwolde belooft tot en met zondag veel mooie sport voor zowel pony's als paarden in de disciplines dressuur en springen. Zondag worden van alle rubrieken de spring- en dressuurfinales verreden, waaronder de 'Phonehouse Cup'. Het programma is te vinden op www.hippischdewolden.nl.

Ga door met lezen van "CH Zuidwolde van start gegaan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 27
KOEKANGERVELD - Het boek ‘Weerumme’, over de geschiedenis van Koekangerveld, verschenen. Het boek was alleen bij voorinschrijving verkrijgbaar en uiteindelijk zijn er meer dan 200 exemplaren besteld. Al meteen na het verschijnen van het boek zijn er verzoeken binnengekomen of het niet mogelijk is om alsnog in het bezit te komen van een exemplaar. Gezien de grote belangstelling is daarom besloten om het boek voor een tweede, en laatste, keer uit te geven. Geïnteresseerden kunnen tot 1 september een boek reserveren door een mailtje te sturen naar camoni@home.nl of even te bellen: (0522) 452275.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 27
MEPPEL - Het algemeen bestuur van waterschap Reest en Wieden is het eens met de plannen van het waterschap om te fuseren met de Overijsselse waterschap Groot Salland in Zwolle.

Dinsdag hebben alle fracties - behalve de Algemene Waterschaps Partij - ingestemd met een volgende stap. Daarbij wordt nog meer gekeken naar de effecten van de fusie voor beide waterschappen. Enkele jaren geleden hebben Reest en Wieden en Groot Salland ook al eens gesproken over een samenvoeging, maar toen kwam het er niet van. Beide waterschappen werken al samen op het gebied van ICT en personeel. Het algemeen bestuur van Groot Salland neemt donderdag een besluit. Op 3 december wordt het definitieve fusievoorstel aan het algemeen bestuur van Reest en Wieden voorgelegd. Groot Salland volgt later. bron: RTV Drenthe


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 27
BERGHUIZEN - Wie zondagavond 29 juni van plan was om (ondanks de voetbal) de zangdienst in de kerk van Berghuizen te bezoeken, delen we mee dat deze dienst een week wordt opgeschoven. Op 6 juli 19.00u bent u alsnog van harte welkom. We maken dan aan de hand van het nieuwe liedboek een wereldreis. Organist is Harry Bosma. Namens de werkgroep Kerk in Actie van de gezamenlijke kerken, Ds. R. Kloosterziel.

Geplaatst door B S

Tweet This!