'

Dec 8
HOOGEVEEN – Veel politie bij een woning aan de Draco in Hoogeveen donderdagochtend. Volgens omstanders is de politie vanochtend rond half zeven de woning binnen gevallen. Of er ook iemand is aangehouden is onbekend. Het zou om een langlopend onderzoek gaan. De politie doet verder nog geen mededelingen over deze zaak, om het onderzoek niet te belemmeren.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
REGIO - Samen met een paar enthousiaste ondernemers willen we de Belangenvereniging De Wijk e.o. en de Dorpsraad IJhorst de lokale ondernemersvereniging een nieuw leven inblazen. Zij zoeken nu nog een paar ondernemers (er zijn al een aantal aanmeldingen), die graag hieraan willen meewerken. Wilt u als ondernemer meedenken over wat er op het vlak van ondernemerschap en economie moet gebeuren in uw gemeente? Doe dan mee!

Ga door met lezen van "Ondernemersvereniging wordt nieuw leven ingeblazen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
RUINERWOLD - Na twee jaar van afwezigheid is Smederij Mulder dit jaar weer van de partij tijdens het Kerstrondje. In 2008 deden wij, Smederij Mulder & ’t Bakhuus voor het eerst mee met het Kerstrondje. Ook de jaren erna hebben veel bezoekers ons weten te vinden. In 2014 hebben we een jaartje overgeslagen i.v.m. andere drukte, maar dat was toch wel kaal. Ook vorig jaar was de smederij niet geopend, wat veel mensen erg jammer vonden.



Ga door met lezen van "Smederij Mulder weer van de partij tijdens het Kerstrondje!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
ZUIDWOLDE - Beleef een heerlijke ontspannen creatieve dag! Deze is als volgt ingedeeld: In de ochtend maken we een Zentangle. Het tekenen van een Zentangle is een fijne manier om te ontspannen. Het is een kunstvorm en meditatie. Een ochtend ontspannen genieten en een kunstwerkstuk maken. Aansluitend een heerlijke streeklunch en als je zin hebt een korte wandeling ’s Middags kun je mee doen met Schilderen Je mag een nat-in-nat schildering maken met waterverf of op doek met acryl.

Ga door met lezen van "Arrangement uit de kunst tweede Kerstdag "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
RUINERWOLD - Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe heeft sinds deze week nieuwe familiefietsen. De bijzondere en ergo dynamische fietsen, zijn per fiets geschikt voor 4 volwassenen en 3 kinderen. In totaal zijn er 4 familiefietsen beschikbaar.

fam-fiets-pers-041216aa

Ga door met lezen van "Hypermoderne familiefietsen Speel- en IJsboerderij"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
DRENTHE - Vervoerbedrijf Qbuzz en het OV-bureau Groningen Drenthe gaan maatregelen nemen om te zorgen voor minder contant geld in de bus. Dit gebeurt om het gevoel van veiligheid in de bus te vergroten. Op een aantal lijnen heeft Qbuzz pinautomaten in de bus geplaatst. Verder wordt het gebruik van de OV-chipkaart gepromoot. Om het aantrekkelijker te maken met de OV-chipkaart te reizen, wordt voorgesteld de tarieven van het Eurokaartje aan te passen. Ook komen er minder soorten Eurokaartjes.

Ga door met lezen van "Minder contant geld moet werk buschauffeur veiliger maken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
Echtpaar Brinkman Veldman viert briljanten huwelijk

DE WIJK - Aan de Hessenweg 7 in De Wijk was het woensdag groot feest. Het was namelijk 65 jaar geleden dat Albert Brinkman (89) en Niesje Brinkman - Veldman (87) in het huwelijksbootje stapten. Familieleden waren al vroeg uit de veren om een boog te plaatsen en ze te verassen met een lekker ontbijtje. Ook ontving het echtpaar schriftelijke felicitaties van Koning Willem Alexander en commissaris van de Koning Jacques Tichelaar. Burgemeester de Roger de Groot kwam persoonlijk langs met een mooie bos bloemen. Het feest werd afgesloten met een receptie voor genodigden in het Vosje te IJhorst.

familie-brinkman-9a
foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "'Aandacht voor elkaar, en een borreltje op zijn tijd’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 8
ZUIDWOLDE - De Jongerenraad en de gemeenteraad van De Wolden maken donderdagavond in het gemeentehuis in Zuidwolde kennis met elkaar. De ontmoeting begint om 19.00 uur; aansluitend vindt het RaadsDebat van de gemeenteraad plaats. De Jongerenraad is de afgelopen maanden vooral bezig geweest met het opstellen van een startdocument. De jongeren gaan de gemeenteraad gevraagd en ongevraagd van advies dienen over alle thema’s die betrekking hebben op de jeugd.

Ga door met lezen van "Jongerenraad en gemeenteraad ontmoeten elkaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!