'

Okt 22
DRENTHE - Gerard Spin, (inwoner van Gieterveen, en voormalig inwoner van Ruinerwold) en ondernemer kwam met het initiatief om een zonneweide aan te leggen maar wordt niet gehoord.

Ingezonden stuk:
Gerard Spin: Hieronder deel ik met jullie mij frustratie. De aanvraag voor een zonneweide is afgewezen door Co Lambert (wethouder duurzaam AA en Hunze). Verder een bericht aan Henk Brink VVD over ondernemen in Drenthe. Dat wil hij tenslotte stimuleren.

Ga door met lezen van "Geen agrariër geen zonnepark "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 22
RUINERWOLD - De laatste wedstrijd was voor KIOS E1 de belangrijkste van de competitie, de kampioenswedstrijd. Spannend werd het echter tegen de nummer twee DOS46 E3 echter niet. Al vrij snel was het 4-0 en uiteindelijk werd gewonnen met 16-2 en kon de kinderchampagme ontkurkt worden.


Ga door met lezen van "KIOS E1 is Kampioen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 22
MEPPEL - In de Grote Kerk wordt zondag 29 oktober de Nationale Bijbelzondag gevierd met de wedstrijd ‘Heel Meppel Bakt’. Het thema van de Nationale Bijbelzondag is dit jaar ‘Vier je bijbel’. De bedoeling is dat thuis een taart gebakken wordt die iets met de bijbel te maken heeft.

Ga door met lezen van "Heel Meppel Bakt op Nationale Bijbelzondag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 22
REGIO - Regenachtig weer en harde wind: het is herfst! Dat betekent dat het ’s ochtends later licht wordt en ’s avonds eerder donker. Het is dan belangrijk dat u goed te zien bent in het verkeer. Als u in het donker, bij schemer of tijdens slecht weer op de fiets stapt, bent u verplicht om verlichting te voeren. Fietsverlichting zorgt ervoor dat u zelf meer ziet in het verkeer en ook dat andere verkeersdeelnemers ú goed zien.

Ga door met lezen van "Valt u al op? Fiets verlicht! "

Geplaatst door B S

Tweet This!