'

Jun 21
DE WOLDEN - Binnenkort begint in onze gemeente weer de Concours Hippique (CH) de Wolden. Het jaarlijkse paardensport evenement op het hoogste niveau. Ondernemersplatform De Wolden organiseert in samenwerking met gemeente De Wolden op vrijdagmiddag 14 juli voor de vierde keer de netwerkbijeenkomst ‘Ondernemend De Wolden’. Het Concours Hippique de Wolden vormt het prachtige decor van deze bijeenkomst.
Netwerk
Gezamenlijk met het Ondernemersplatform De Wolden organiseert de gemeente dit jaar weer een netwerkbijeenkomst georganiseerd voor de ondernemers in De Wolden. Netwerkvorming is één van de zeven speerpunten in het Economisch Actieplan waarbij deze middag aan bijdraagt.

Bescheidenheid
Dit jaar is het thema van de ondernemersmiddag bij CH de Wolden: Bescheidenheid. Jan ten Kate: “Drenten zijn doorgaans bescheiden over hun prestaties. Moeten we deze kernwaarde vasthouden of mogen we ook meer uitdragen?” Tijdens de bijeenkomst gaat een forum met daarin naast Erben Wennemars, gedeputeerde Henk Brink en onderneemster Margriet Steenbergen met de ondernemers in gesprek.

Gastspreker
Dit jaar hebben we Erben Wennemars als spreker kunnen vastleggen. Erben leerde op 4-jarige leeftijd schaatsen op de natuurijsbaan in Dalfsen. Niet gehinderd door bijzonder veel talent, maar in het bezit van een enorme dosis doorzettingsvermogen haalde hij op 17-jarige leeftijd de gewestelijke selectie. “Dit is het mooiste dat me ooit zal overkomen”, dacht hij bescheiden. Vijftien jaar later was hij tweevoudig wereldkampioen sprint, meervoudig wereldkampioen op de 1000 meter, 1500 meter en ploegenachtervolging. Inmiddels is Erben een vast gezicht en een vaste stem bij NOS Studio Sport rondom schaatswedstrijden. Regelmatig treedt hij op als Tafelheer bij De Wereld Draait Door.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA