'

Okt 13
DE WIJK - In het televisieprogramma van de AVRO streden acht bekende Nederlanders, met een passie voor klassieke muziek, om de titel ‘Maestro’. Ze gingen de uitdaging aan om zich in acht weken te ontwikkelen tot dirigent van het symfonieorkest Holland Symfonia. De BN'ers werden beoordeeld door een toegewijde jury.

De opzet van Apollo is in grote lijnen hetzelfde: geen BN'ers, maar acht leden van de Businessclub Meppel nemen het stokje over van dirigent Lute Hoekstra en gaan voor het orkest staan om het orkest te leiden. Zij krijgen echter geen repetitie en staan er dus tijdens het concert voor het eerst voor. Aan het orkest om de dirigenten zo goed mogelijk te volgen. Dat gaat ongetwijfeld voor hilarische momenten zorgen! Dit unieke concert gaat plaatsvinden op 8 november in De Havixhorst. Aanvang 20.00 uur.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA