'

Okt 2
DRENTHE - Speciaal voor gezinnen is er nu iedere zondag tijdens de Oktobermaand Kindermaand de Drents Museum familie-expeditie, een actieve en spannende verrassingstocht. Ontmoet onder andere de mammoet, maak kennis met de veenlijken, dans in de balzaal en bestuur de oudste boot ter wereld. In heel Noord-Nederland worden tijdens de Kindermaand activiteiten aangeboden. Deelname voor kinderen is gratis.

Een actieve verrassingstocht
Met je familie een museum bezoeken is al leuk, maar met de speciale familie-expeditie wordt een dag in het Drents Museum een echte belevenis! De expeditieleider neemt jullie een uur lang mee op een onvergetelijke reis langs de meest bijzondere museumstukken. Je mag je fantasie de vrije loop laten, samen ontdek je de verhalen van het museum. Droom stilletjes even weg bij je favoriete schilderij of los met de hele familie een ingewikkeld raadsel op.

Oktobermaand Kindermaand
Oktobermaand Kindermaand is al jaren een terugkerend evenement in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Je kunt gratis naar een museum of theatervoorstelling of meedoen aan workshops, prijsvragen en speurtochten. Ook in het buitenland vieren kinderen de Kindermaand, onder andere in Berlijn en Riga. Dit jaar kunnen kinderen uit heel Europa voor het eerst samen online een digitale stad bouwen. Voor meer informatie over Oktobermaand Kindermaand zie www.kindermaand.nl.

Praktische informatie familie-expeditie
- Geschikt voor families met kinderen tussen de 4 en 12 jaar
- Data en tijden: 5, 12, 19 en 26 oktober van 13:00 - 14:00 uur en 14:30 - 15:30 uur
- Aanmelden kan op de dag zelf bij de Infobalie
- Voor kinderen is entree en deelname gratis, (groot)ouders betalen €12,00 entree

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA