'

Okt 14
Bij Yoga Centrum power of Love in Zuidwolde

ZUIDWOLDE - Vanaf oktober gaat YokiCoe bij Yogacentrum Power of Love beginnen met lessen Kinderyoga, Tieneryoga, Peuterspel&yoga en Ouder-kindyoga. YokiCoe is opgericht door Ina Rozema uit Coevorden; gecertificeerd Kinderyoga docent en sociaal pedagogisch hulpverlener. Ina zal het stokje overnemen van Saskia.
yokicoe-logo-med

Ouder-Kindyoga en Peuterspel&yoga
Op woensdag 22 oktober om 11.00 uur is er de eerste les Peuterspel&yoga voor ouders met peuter van 2 en 3 jaar en duurt drie kwartier. In de herfstvakantie is er op woensdag 15 oktober om 11.00 uur een les Ouder-kind-Yoga. Deze les is voor ouders met kind van 3 tot 6 jaar en duurt één uur. Samen met je kind genieten van liedjes, spelletjes, speelse yogaoefeningen, bewegen en rustmomenten. In elke les staat een thema centraal. Samen met je kind ga je op een speels avontuur! De les wordt afgesloten met een creatief momentje en er wordt samen fruit gegeten. 1 keer per maand worden deze lessen gegeven.

Voor deelname graag aanmelden: info@yokicoe.nl of telefoon 06-11050789 dan reserveer ik een matje voor jullie! Op de website www.yokicoe.nl is ook meer informatie te vinden over het lesaanbod en de tarieven van YokiCoe kinderyoga. Zie ook www.yogacentrumdrenthe.nl
Locatie: Yogaruimte Power of Love in de bibliotheek te Zuidwolde

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA