'

Okt 16
DE WIJK - Stichting de Wiek Actief organiseert op zaterdag 18 oktober ‘Live in De Wiek’ met twee coversbands waarin Wieker muzikanten spelen. De bands Big John en Beg Steal or Borrow treden deze avond op in de feesttent op het terrein van vv Wacker aan de Wiltenweg. Big John is een band die wekelijks repeteert in de oefenruimte bij manager Jan Wessel Huizing aan de Stapel. De band met in de gelederen Mario Mos (zang) en André Hendriks (gitaar) speelt moderne en stevige rockcovers.

BSOB is de band van Wieker bassist Ferry Johannes. Het repertoire wordt omschreven als Rock & Roll-Metal-Pop en extravaganza. Deze avond is voor iedereen toegankelijk. Aanvang van deze avond is 20.30 uur. Entree € 5. Kom op tijd als je niets wilt missen, want de eerste band begint ook al op tijd te spelen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA