'

Okt 13
KOEKANGE -Geïnteresseerden kunnen woensdag 15 oktober een streektaal-promotieavond bijwonen in De Hooiberg -Huize Welgelegen, aan de Prinsesseweg in Koekange. Inloop vanaf 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur.

Bij binnenkomst wordt er een oude dorpsfilm van Koekange vertoond. Schrijfster Ria Westerhuis uit de Wijk geeft een uiteenzetting over de schrijvershistorie en draagt voor uit eigen werk. Gerdina Bultje uit Echten levert ook een literaire bijdrage en Reinder Smit uit Ruinerwold geeft een presentatie over een stukje dorpsgeschiedenis. Bovendien kan men proeven van een plaatselijk streekproduct. Het programma wordt afgewisseld met muziek in de streektaal door de Heeren Oud-Zuid uit Assen. Ook is er een korte interactieve quiz van het Huus van de Taol. De presentatie is in handen van Albert Haar uit Zuidwolde. Plaatsreservering tel. 0522-472998 of email mos12@hetnet.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA