'

Okt 16
HAVELTE - Ruim 570 mountainbikers hebben zaterdag in Havelte een schitterende dag beleefd. De weergoden waren de fietsers goedgezind en door de regen van de afgelopen dagen was het Havelter zand prima om in te fietsen. veel fietsers hebben de maximale route van 45 kilometer gereden. Opvallend was de grotere deelname van vrouwen en jeugd in deze sport. Mountainbiken in voor meerdere groepen van deelnemers zeer geschikt. Volgens veel deelnemers is het heerlijk fietsen in de mooie Havelter bossen
Goede verzorging
De Abe Brouwer Pareltocht wordt altijd heel goed uitgezet en dan is het heel prettig vertoeven. De EHBO had het rustig met helaas één sleutelbeenbreuk. Dat kan gebeuren. Verder waren de deelnemers prima te spreken over de verzorging onderweg. Ruim 25 vrijwilligers leiden het geheel in goede banen. MTB-vereniging Havelte kan terug kijken op een geslaagde AH Parel van Drenthetocht.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA