'

Okt 27
RUINEN - Van 1 november 2014 tot 1 april 2015 gaat Bezoekerscentrum Dwingelderveld van Natuurmonumenten over op de winterstand. Er gelden dan gewijzigde openingstijden. Bezoekers kunnen in de winterperiode van woensdag tot en met zondag tussen 10.00 en 17.00 uur terecht voor informatie over het Nationaal Park Dwingelderveld, een leuke speurtocht of een versnapering. In de schoolvakanties is het bezoekerscentrum elke dag geopend. Kijk voor het actuele activiteitenaanbod op www.nm.nl/bcdwingelderveld

Altijd iets te doen, ook in de winter
De nieuwe speelnatuurplaats naast het bezoekerscentrum is al door honderden kinderen bezocht. De hele winter door kan hier met water en zand gespeeld worden. In het bos naast de parkeerplaats worden de meest fantastische hutten worden gebouwd. Er liggen immers takken en stammen genoeg.

Struinnatuur
Het struingebied in het Kloosterveld is ook in de winter een bezoek waard. Water en wind vormen samen met de schapen dit maagdelijke landschap. Er zijn geen paden en routebordjes, de richting bepaalt u zelf. Volg het zandpad naast het bezoekerscentrum en na het klaphekje begint de ontdekkingstocht.

Expositie “vrijwillig kunstwerk”
Voor of na uw wandeling kunt u binnen op temperatuur komen met een kop koffie, chocolademelk of thee. Neem dan zeker een kijkje op onze expositiezolder. Vrijwilligers van Natuurmonumenten laten zich daar van hun meest creatieve kant zien. Het resultaat is verrassend te noemen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA