'

Okt 28
RUINERWOLD - De cameraploeg van RTV Drenthe was maandag 27 oktober in het dorp om een reportage te maken over het project 'Herinrichting Dijkhuizen'. Het geheel is hier te zien. Inwoners van Ruinerwold zoeken nog ongeveer 7 ton voor de herinrichting van de doorgaande weg Dijkhuizen. Een projectgroep uit het dorp moet die financiering zelf regelen. De projectgroep, genaamd Dijkhuizen in de Volle Breedte, heeft een plan gemaakt na enquêtes onder de bevolking.
De gemeente heeft het proces helemaal overgedragen aan deze groep. Nu moet er nog voldoende subsidie worden gevonden. De projectgroep verwacht geen problemen met het vinden van subsidiebronnen. Eind van het jaar moet de doorgaande weg opnieuw zijn ingericht. Opmerkelijk is dat de groep geen verkeersdrempels in het dorp wil. De maximumsnelheid komt op dertig kilometer per uur te liggen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA