'

Aug 31
IJHORST - Op maandag 7 september 2015 wordt de maandelijkse ledencontactvergadering van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” gehouden. Aanvang is om 20.00 uur en de plaats is KroKo MultiPunt, Heerenweg 42 te IJhorst. Na de vergadering en de daarop volgende pauze geeft orchideeënkenner Hans Dekker een presentatie: “De comeback van de orchidee”.

Dankzij natuurbeheer en herstel van de natuurlijke waterhuishouding is de orchidee in Noord-Nederland bezig met een comeback. Dekker gaat in op orchideeënrijke landschappen en geeft tips voor orchidee-wandelingen. Ook heeft Dekker recent een boek uitgebracht over de orchideeën in onze windstreken: Orchideeën in Noord-Nederland, Parels van onze natuur. Tevens is Dekker medeauteur van Paarse Pracht, een standaardwerk van de heidelandschappen in Drenthe. Het belooft een interessante presentatie te worden, waar iedereen weer van harte welkom is.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA