'

Sep 7
RUINERWOLD - Ruinerwold reisde voor de start van de competitie af naar Hoogezand voor de wedstrijd tegen de gelijknamige ploeg. De eerste helft kenmerkte zich door slordig spel, het leek of beide ploegen lasten hadden van de zenuwen. Er was sprake van veel balverlies, medespelers wisten elkaar niet te vinden en opbouw van achteruit was er bij geen van te partijen te bespeuren. Ruinerwold kreeg via Marcus Koetsier een klein kansje en het enige wapenfeit van Hoogezand was een afstandsschot wat rakelings over de kruising ging.

Ga door met lezen van "Ruinerwold snoept Hoogezand de punten ad"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 7
DE WIJK - Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. Decoballoon is een jong bedrijf dat zich richt op het aankleden van (feest)locaties. Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van ballondecoraties. Zo maken wij pilaren, bogen, levensgrote figuren en wanden. De materialen die wij hiervoor gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit.

ballonnnen

Ga door met lezen van "Nieuw in De Wijk: Decoballoon"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 7
RUINERWOLD - Café Centraal en Café 't Wold organiseren samen op 11 oktober het eerste 'Oens Noajoarsfeest'. Diverse bands/artiesten gaan deze avond optreden bij Centraal. Achter het café komt een tent. In deze tent klinkt Nederlandstalige muziek. Hier zijn optredens van de Esperando's, Bandrekels FM, Wilma Fieten en Nathalie Geudens. In de zaal klinkt Engelstalige muziek van Stones coverband Gimme Shelter en De Wethouders.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 7
HOOGEVEEN - Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, organiseert op woensdag 10 september in Hoogeveen een informatiebijeenkomst met als thema “Gesproken ondertiteling voor TV”. Televisiekijken is voor veel mensen een belangrijke bron van informatie en ontspanning. Zeker voor ouderen. Slechtziende mensen kunnen daarbij problemen ondervinden. De ondertiteling is onleesbaar, het beeld vervormt, details zijn moeilijk waar te nemen of gezichtsuitdrukkingen zijn lastig te interpreteren. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om de verhaallijn te volgen.

Ga door met lezen van "Koninklijke Visio organiseert informatiebijeenkomst "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 7
DE WIJK - Juf Hilde Flokstra van basisschool De Horst uit De Wijk is nog steeds in de race om de titel Leraar van het Jaar 2014. De juf behoort tot de laatste drie finalisten, zo maakte de school vrijdag bekend. Flokstra is genomineerd in de categorie basisschool. Zaterdag 4 oktober worden de winnaars bekend gemaakt. De juf krijgt op Twitter al succeswensen van wethouder Mirjam Pauwels en burgemeester Roger de Groot.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 7
RUINEN - De afd. Ruinen start op vrijdag 19 september weer met het winter programma. De eerste middag is op vrijdag 19 september bij cafe Hees aan de Brink. De middag wordt verzorgd door de Historische vereniging Ruinen. Men zal dia’s vertonen van oud Ruinen en de omgeving. De middag begint om 14.00 uur en is voor een ieder toegankelijk ook niet leden van de ANBO. De koffie staat klaar. Dus komt allen

Geplaatst door B S

Tweet This!